Oulun päivätoiminta

Järjestämme Oulussa vammaisille aikuisille tavoitteellista ja asiakaslähtöistä ryhmätoimintaa arkisin, maanantaista perjantaihin. Meillä on esteettömät tilat ja mukava henkilökunta. Muista päivätoiminnan kävijöistä saat tuttavia, seuraa ja vertaistukea.

Kiinnostaako sinua musiikki tai visailut, haluaisitko tehdä taidetta vai onko ehkä kokkailu sinun juttusi?

Päivätoimintamme tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja keittiö- ja leivontaryhmistä kädentaitoihin ja ohjattuun rentoutukseen. Meillä voit osallistua esimerkiksi taideryhmiin, harrastaa elokuvia, musiikkia ja visailuja tai pelata ja viettää takkailtoja yhdessä. Teemme myös retkiä eri paikkoihin, kuten keilahalliin, museoihin, luontoon ja muihin asiakkaidemme toivomiin kohteisiin.

Vertaistuki ja sosiaaliset kontaktit ovat tärkeä osa päivätoimintaa. Mukana on aina ammattitaitoinen henkilökuntamme, joka ohjaa ryhmän toimintaa ja huolehtii toiminnan tavoitteellisuudesta. Henkilökuntamme hallitsee myös vaihtoehtoiset kommunikaatiomenetelmät ja osaa kohdata jokaisen asiakkaan. Päivätoimintaa järjestetään Validia Asumisen tiloissa, joissa on mahdollisuus myös maksulliseen ruokailuun.

Näin pääset mukaan päivätoimintaan

Asiakkaamme käyvät päivätoiminnassa sovitusti 1–5 päivänä viikossa. Päivätoimintaan pääset kotikunnan tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Voit maksaa palvelun myös itse. Hakemiseen liittyvissä asioissa opastavat kotikunnan sosiaalityöntekijät tai voit ottaa yhteyttä myös suoraan Oulun Validia-päivätoimintaan.

Kysy lisää ja tiedustele sinulle sopivia ryhmiä!

Yhteystiedot

Oulun Validia-päivätoiminta
Kaislatie 1 
90150 Oulu

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake