Siirry sisältöön
Hoitaja ja asiakas lukevat yhdessä lehteä.

Aivovammapoliklinikkamme tarjoaa neuropsykologisia tutkimuksia ja neuropsykologista kuntoutusta henkilöille, joilla on tapaturmainen aivovamma. Vastaanotolle voi tulla maksusitoumuksella tai itsemaksavana. Kuntoutus ja tutkimukset voidaan toteuttaa laitoskuntoutuspalveluina ja avopalveluina.

Kuntoutusta tapaturmaiseen aivovammaan tai aivoverenkiertohäiriöihin

Neuropsykologinen kuntoutus on lääkinnällistä kuntoutusta. Kuntoutus perustuu neuropsykologisessa tutkimuksessa todettuun kuntoutustarpeeseen ja yksilöllisiin kuntoutustavoitteisiin ja siitä vastaa neuropsykologi.

Neuropsykologisen kuntoutuksen tavoite on lieventää neuropsykologisia oireita, parantaa ja ylläpitää toimintakykyä sekä ehkäistä oireiston aiheuttamaa toimintakyvyn haittaa. Tavoite voi olla esimerkiksi mahdollisimman itsenäinen ja aktiivinen arjen toimintakyky, opiskelu- tai työkyky.

Tutkimukset ja kuntoutus toteutetaan kiireettömässä ilmapiirissä. Asiakkaan henkilökohtaiset tavoitteet ovat kuntoutuksen suunnittelun ja toteutuksen lähtökohta.

Tarjoamamme neuropsykologiset tutkimus- ja kuntoutuspalvelumme sopivat erityisesti henkilöille, joilla on tapaturmainen aivovamma tai aivoverenkiertohäiriö.

Olemme palveluntuottajina seuraavissa neuropsykologin palveluissa

Voit hakeutua neuropsykologiseen kuntoutukseen tai tutkimuksiin myös hyvinvointialueen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksavana .

Kela:

Marja-Liisa Kaipio
Neuropsykologi, Kuntoutuskeskus Synapsia
Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, suomenkielinen yksilöllinen neuropsykologinen kuntoutus

Kysy lisää kuntoutuksen asiakaspalvelustamme