Siirry sisältöön
Esihenkilö ja kaksi hoitajaa keskustelavat.

Tarjoamme erilaisia esihenkilö- ja asiantuntijatehtäviä, jotka tukevat palvelutoimintaamme joka päivä. Etsimme kehitysmyönteisiä ja positiivisella asenteella varustettuja henkilöitä, jotka ovat valmiita myös sitoutumaan meidän arvoihimme ja luomaan maailman parasta maata vammaisille ja vammautuneille.

Esihenkilöt aktiivisesti mukana arjessa

Esihenkilömme ovat osallistavia ja valmentavia henkilöitä, jotka tarttuvat aktiivisesti arjen haasteisiin ja nauttivat toiminnan kehittämisestä. Esihenkilömme ajattelevat aina työntekijöidemme ja asiakkaidemme parasta, ja ovat aidosti läsnä. He työskentelevät asiakaskeskeisesti, kehittävät sekä johtavat yksikköä tuloksellisesti. Sinun erityisosaamisesi ja persoonasi saa näkyä. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen.

Tehtävässä tarvitaan monipuolisia johtamis-, organisointi- ja kehittämistaitoja sekä ratkaisukeskeistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työssä tarvitaan lisäksi myös priorisointi- ja paineensietokykyä, muutosmyönteisyyttä ja muutosjohtamisen valmiutta.

Asiantuntijarooleja joka lähtöön

Palvelutoimintaa Validialla tukee kattava joukko erilaisia asiantuntijoita, joita on mm. taloushallinto, markkinointi, myynti, henkilöstöhallinto, asiakaspalvelu sekä ICT.

Miksi asiantuntijarooliin Validialle?

Tutustu meihin työnantajana

Tutustu validialaisten arkeen

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä