Siirry sisältöön

Vammaispalveluiden asiantuntija

Tarjoamme monipuolisia palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille.

Vammaisille ja vammautuneille suunnatut palvelumme:

Arvomme ohjaavat työtämme

Strategialupauksemme on Maailman paras maa vammaisille ja vammautuneille. Sen tavoittelussa meitä tukee arvopohjamme, ILO:

Inhimillisyys
Kohtaamme kaikki ihmiset tasavertaisina, toisiamme arvostaen ja kuunnellen. Toimimme aina asiakkaan parhaaksi. Huolehdimme jokainen osaltamme yhteisestä hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Luottamus
Toimimme läpinäkyvästi ja vastuullisesti. Mitattava palvelun laatu ja sitoutuminen sovittuihin toimintatapoihin muodostavat toimintamme perustan. Olemme läsnä arjessa ja ansaitsemme luottamuksen joka päivä.

Oivallus
Olemme ylpeitä ammattitaidostamme. Opimme yhdessä ja jaamme osaamistamme. Haemme rohkeasti ratkaisuja ja tartumme toimeen. Haluamme tasavertaisina kehittää ja uudistaa vammaispalveluja ja yhteiskuntaa.

Inhimillisyys-arvo
Oivallus-arvo
Luottamus-arvo

Visiomme on:

  1. olla vammaispalvelualan laatujohtaja. Parantaaksemme asiakkaidemme ja heidän omaistensa tyytyväisyyttä määrittelemme palveluidemme toimintamallit sekä toiminnan säännöt ja rajat, ja seuraamme tavoitteiden toteutumista määrätietoisesti. Toimintamme kehittämisen tueksi otamme käyttöön laatujärjestelmän.
     
  2. olla alan halutuin työpaikka. Kehitämme henkilöstömme työntekijäkokemusta panostamalla ennakoivaan rekrytointiin, uudistamalla perehdytystä sekä sitouttamalla henkilöstöä hyvällä johtamisella ja vahvalla ammatillisella osaamisella.
     
  3. olla kannattava ja kasvava yritys. Tehtävämme on tuottaa liiketoiminnan kasvua omistajallemme Invalidiliitolle, jotta asiakkaittemme yhteiskunnallista asemaa voidaan edistää myös Validian omaa toimintaa laajemmin nyt ja jatkossa.
     
  4. olla luotettava ja haluttu kumppani kunnille, sairaanhoitopiireille ja muille alan toimijoille.

Tavoitteemme on:

Arvokas elämä kaikille.

Näytämme suuntaa vammaisten ja vammautuneiden ensiluokkaiselle huolenpidolle, niin että jokaisen oikeus arvokkaaseen elämään toteutuisi. Teemme tämän yhdessä palveluita käyttävien asiakkaidemme ja heidän läheistensä, kuntien ja sairaanhoitopiirien, sekä henkilöstömme ja omistajamme kanssa.

Tutustu lisää yritykseemme

Validian uutisarkisto.

Tavoitteenamme on tehdä Suomesta maailman paras maa vammaisille ja vammautuneille.

Tavoitteemme on olla suunnannäyttäjänä vammaisten ja vammautuneiden ensiluokkaiselle hoidolle niin, että jokaisen oikeus arvokkaaseen elämään …

Tarjoamme monipuolisia palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille: asumispalveluita, henkilökohtaista apua, päivätoimintaa, kuntoutusta …

Tietosuoja Omavalvontaohjelma Validia-talojen ja -asuntojen omavalvontasuunnitelmat Päivätoiminnan omavalvontasuunnitelmat Kuntoutuksen omavalvontasuunnitelma Henkilökohtaisen avun omavalvontasuunnitelma

Validia Oy:n johtoryhmä Validia Oy:n hallitus: Kirsi-Marja Ura, puheenjohtaja Harri Ojanperä Anni Täckman Janne Juvakka Juha Kotikangas …

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

2 300

Työntekijät

55

Toimipisteitä