Siirry sisältöön

Validia on Suomen vanhin vammaispalveluiden asiantuntija- ja palveluyritys ja toimintakulttuurimme nojaa vahvasti historiaan ja sen myötä rakentuneeseen osaamiseen.

Validialaisuuteen liittyy vahvasti yhtä lailla perinteiden kunnioittaminen, toimintaympäristön muutosten ja asiakkaiden odotusten ymmärtäminen. Uskomme, että parhaat vammaispalvelut syntyvät tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, viranomaisten ja muiden alan toimijoiden kanssa. Haluamme olla vammaispalveluiden edelläkävijä ja laatujohtaja. Työllämme on tärkeä merkitys paitsi asiakkaillemme myös koko yhteiskunnalle. Haluamme olla rakentamassa Suomesta maailman parasta maata vammaisille ja vammautuneille.

Liity Validian iloiseen tiimiin

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Pääset vaikuttamaan työhösi omalla persoonallasi, tuemme ammatillisessa kehittymisessä, tarjoamme joustavat työajat ja modernit työvälineet sekä tilat. Huomioimme työsuhteen ja -vuorojen suunnittelussa elämäntilanteesi ja tarpeesi.

Validialaisuus on pitkäjänteistä, luotettavaa ja laadukasta vammaispalvelualan monipuolista osaamista ja toimintakulttuuria. Tehtävämme on varmistaa asiakkaillemme arvokkaan elämän kokemus strategiamme ja ILO-arvojemme (inhimillisyys, luottamus ja oivallus) mukaisesti. Validialaisuus näkyy työntekijöidemme ammattitaidossa, osaamisessa ja asenteessa, sekä arvostavassa ja myönteisessä työilmapiirissä. Rakennamme ja vahvistamme validialaisuutta joka päivä kohdatessamme asiakkaitamme ja tehdessämme yhteistyötä työkavereidemme kanssa.

Validialaisuuteen kuuluu vahvasti vastuunotto omasta roolista, kehitysmyönteisyys ja osaamisen jakaminen sekä kollegoiden tukena oleminen.

Herättikö kiinnostusta?

Meillä pääset tekemään itsenäistä ja arvokasta vammaistyötä, johon saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen. Pääset vaikuttamaan työhösi omalla persoonallasi, tuemme ammatillisessa kehittymisessä, tarjoamme joustavat työajat ja modernit työvälineet sekä tilat. Huomioimme työsuhteen ja -vuorojen suunnittelussa elämäntilanteesi ja tarpeesi. Meillä on hyvä fiilis!

Meidän yhteiset arvot

Meillä on vakaa arvopohjainen omistaja, työmme on tarkoituksellista, ja omistautumisemme vammaisten hyvinvoinnille on yhtä vahvaa tänään kuin se oli 50 vuotta sitten.  Tavoitteenamme on rakentaa Suomesta maailman paras maa vammaisille ja vammautuneille.

Olet joka päivä jollekin tärkeä

Tuotamme asumispalveluita, henkilökohtaisen avun ja päivätoiminnan palveluita fyysisesti vammaisille, kehitysvammaisille ja muille toimintaesteisille henkilöille, jotta jokainen voisi elää mahdollisimman itsenäistä elämää.

Tulet kuulluksi ja pääseet vaikuttamaan

Järjestämme vuosittain henkilöstökyselyn, jonka seurannan avulla kehitämme toimitaamme. Meillä voi antaa palautetta myös nimettömänä ja laatutiimimme käsittelee ja vie asioita eteenpäin. Me haluamme kuulla, miten toiminnoissamme menee ja mitä henkilöstöllä on sanottavaa.

Validialainen hoitaja.

Urapolut ja erikoistuminen

Meillä pääset kehittymään vammaispalvelualan moniosaajaksi. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Urasi edetessä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja saada lisävastuuta oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan esimerkiksi tiimi- tai laatuvastaavana tai vuoromestarina.

Vammaistyön monipuolisuus palkitsee

Tutustu validialaisten arkeen

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä