Siirry sisältöön
Henkilökohtainen avustaja auttaa asiakasta ruokailussa.

Henkilökohtaiset avustajamme työskentelevät vammaisten asiakkaidemme apuna esimerkiksi asiointimatkoilla, lääkärireissuilla sekä vapaa-ajan riennoissa.

Vammaiselle henkilölle vapaa-ajan avuksi

Henkilökohtaisena avustaja voit työskennellä ilman koulutusvaatimuksia tai aiempaa kokemusta hoivatyöstä. Toivoimme avustajiltamme kuitenkin seuraavia ominaisuuksia:

Henkilökohtaisena avustajana työskennellään yksin ja perehtyminen tehtävään tapahtuu avustettavan kanssa yhteistyössä. Myös päivän kulku määräytyy pitkälti avustettavien asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Työ soveltuu hyvin opiskelijalle tai vaikkapa eläkeläiselle, sillä henkilökohtaisena avustajana työskennellään osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. Voit sovittaa haluamasi määrän työtunteja muuhun elämääsi sopivan määrän.

Avustettavamme tarvitsevat monipuolisesti erilaisista taustoista tulevia ja erilaisilla osaamisilla varustettuja avustajia – myös juuri sinua!

Tutustu meihin työnantajana

Tutustu validialaisiin

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä