Siirry sisältöön

Laadukkaat fysioterapiapalvelumme on suunnattu aivo- ja selkäydinvammaisille, sekä muita neurologisia sairauksia sairastaville henkilöille. Tarjoamme fysioterapiaa laitos- ja avomuotoisena kuntoutuksena pääkaupunkiseudulla. Suunnittelemme ja toteutamme kuntoutuksesi yksilöllisten tavoitteidesi mukaisesti.

Voit harjoitella fysioterapiassa esimerkiksi perusliikkumista, pyörätuolikäsittelyä, päivittäisiä toimintoja ja siirtymisiä.

Käytössämme on myös allasosasto, joka mahdollistaa allasterapian toteuttamisen. Altaidemme lämmin vesi ja korkeussäädettävä pohja mahdollistaa allasterapian toteuttamisen monipuolisesti eri asiakasryhmille.

Kuntoutusteknologia ja tilat

Hyödynnämme fysioterapiakuntoutuksessamme monipuolisesti teknologiaa, jolla mahdollistamme liikkeen oppimisen ja automatisoitumisen. Pelillistämisen kautta pystymme tarjoamaan mielekästä terapiasisältöä yhä useammalle kuntoutujalle. Käytössämme on useita eri laitevaihtoja, joista kokeneet terapeuttimme valitsevat käytettävän välineistön aina yksilöllisten kuntoutustarpeidesi mukaisesti.

Fysioterapiassa hyödynnetään aktiivisesti fysioterapiasaliamme, jossa on mahdollisuus mm. painokevennettyyn harjoitteluun. Lisäksi käytössämme on täysin esteetön kuntosali, joka mahdollistaa monipuolisen ja tehokkaan fysioterapiakuntoutuksen toteuttamisen.

Kysy lisätietoja kuntoutuspalveluistamme

Kokeneet asiantuntijamme tukenasi

Kokeneilla fysioterapeuteillamme on vahva osaaminen aivo- ja selkäydinvammaisten sekä muiden neurologisten asiakkaiden kuntoutuksesta. Fysioterapian asiantuntijamme ovat erikoistuneet mm. alaraajapainotteiseen teknologiakuntoutukseen.

Lisäksi terapeuteiltamme löytyy erityisosaamista mm. akupunktioon, lantionpohjan fysioterapiaan, lymfaterapiaan sekä neurologisen kuntoutukseen. Fysioterapeuteillamme on myös kokemusta apuvälineiden käytöstä ja käytön ohjauksesta.

Olemme palveluntuottajina seuraavissa fysioterapian sopimuksissa

Voit myös hakeutua kuntoutukseen terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä itsemaksavana.

Kela:

Palvelusetelit:

Maksusitoumuksella: