Siirry sisältöön

Kuopion esteetön Validia-talo sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla, aivan ydinkeskustassa ja silti täysin omassa rauhassaan.

Tervetuloa meille

Kuopion Validia-talo sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla: torille, eli kotoisasti savolaisittain mualiman navalle, on matkaa vain 150 metriä, mutta oma suljettu pihapiirimme takaa sen, että talossamme on rauhallista. Mukava tunnelmaa yhteiselle pihallemme tuovat Minna Canthin kadun puolella sijaitsevat vanhat puutalot, ja kesäiseen aikaan viihdymmekin mielellämme pihalla esimerkiksi grillailemassa.

Kuopion Validia-talon kuntosali
Kuopion Validia-talon ruokatila.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Kuopion Validia-talo
Veli-Matti Kauppinen
Palvelupäällikkö, Kuopion Validia-asunnot
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja, Kuopion Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Tule meille töihin

Lämminhenkistä ja aktiivista arkea

Vietämme lämminhenkisessä, kodikkaassa talossamme aktiivista arkea. Järjestämme joka arkipäivä päivätoimintaa ja viriketoimintaa, joihin kuuluu niin askartelua ja grillailua kuin retkiä ja ulkoiluakin. Viikonloppuisin kokoonnumme yhdessä esimerkiksi katselemaan elokuvia, ja kutsumme mielellämme myös vierailevia esiintyjiä tuomaan kulttuuria taloomme.

Saman katon alta löytyy myös Kuopion Invalidit ry:n toimisto, joten asukkaidemme on helppo osallistua myös heidän toimintaansa ja retkiinsä.

Viihtyisä ruokasalimme toimii myös talossamme vierailevien esiintyjien, kuten näyttelijöiden ja muusikoiden, näyttämönä. Tämän lisäksi asukkaillamme on käytössään liikuntasali sekä avara ja viihtyisä takkahuone, jossa voi tavata naapureita ja vaikkapa katsella televisiota yhdessä heidän kanssaan.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi avointa työyhteisöä

Talossamme on mukava työilmapiiri, josta olemme saaneet hyvää palautetta myös opiskelijoilta ja kesätyöntekijöiltä. Meillä jokainen saa olla oma itsenä, ja ajattelemme, että jokaisen persoonallisuus tuo työhön oman arvokkaan lisänsä. Työmme on vahvasti tiimityötä, ja tämän vuoksi avoin tiedonkulku ja vaikeistakin asioista puhuminen ovat meille tärkeitä asioita.

Tietoa Kuopion Validia-talosta

Meiltä on helppo lähteä liikkeelle mihin tahansa vuodenaikaan, sillä taloamme ympäröivät tasaiset maastot ja lämmitetyt kävelykadut. Kaikki keskeiset palvelut ruokakaupoista postiin ja apteekkiin löytyvät muutaman sadan metrin säteellä talostamme. Torille on matkaa 150 metriä, ja sen tuntumassa on myös runsaasti erikoisliikkeitä ja erilaisia ravintoloita. Kuopion taidemuseoon ja musiikkikeskukseen on matkaa puoli kilometriä, kirjastoon vajaa kilometri ja kaupunginteatteriin noin 700 metriä.

Noin puolen kilometrin päässä taloltamme avautuvat Valkeisenlammen vehreät ulkoilumaisemat, ja lisää esteettömiä ulkoilumahdollisuuksia löytyy puolentoista kilometrin päästä, Väinölänniemestä. Kävelykatuja pitkin pääsee kulkemaan aina satamaan ja Kallaveden rannan ulkoilureiteille asti. Satamaan on taloltamme matkaa hieman yli kilometri.

Käyntiosoite

Savonkatu 16

70110 Kuopio

Keskusta

Pohjois-Savo

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1991
Paikkojen määrä:27
Asuntojen koko:42-68 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, liikuntasali, takkahuone, sauna, pyykkitupa ja pyörätuolilataamo.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen