Siirry sisältöön

Henkilökohtaisena avustajana kuljet apua tarvitsevan asiakkaan mukana hänen arjessaan, töissään, koulussaan ja vapaa-ajallaan harrastuksissa ja tapahtumissa. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi opiskelijalle tai keikkatyötä kaipaavalle.

Avustajan työhön et tarvitse hoitoalan koulutusta

Henkilökohtaisen avustajan työ on itsenäistä, mutta et ole koskaan yksin. Tukenasi ovat kokeneet työkaverit ja helposti lähestyttävät sekä palvelullemme omistautuneet esihenkilöt.

 Henkilökohtaisena avustajana tarvitset seuraavia ominaisuuksia:

Halu sitoutua sovittuihin työvuoroihin

Vaihtelevaa työtä asiakkaan tarpeet johtotähtenä

Sinulla voi olla yksi tai useampi avustettava riippuen siitä, mitä itse haluat ja kuinka paljon haluat tehdä avustajan työtä. Työpäivääsi saattaa kuulua  avustettavan kanssa  elokuviin tai konserttiin menoa tai hänen avustamistaan  opiskelun tai työnteon mahdollistamiseksi. Avustaja pääsee avustettavansa kanssa ilmaiseksi kulttuuritapahtumiin ja vaikkapa museoihin tai liikennevälineisiin.

Meillä pääset helposti työhön kiinni, vaikkei sinulla olisikaan aiempaa kokemusta henkilökohtaisen avustajan työstä tai sote-alasta. Perehdytämme jokaisen työntekijämme työn perusteisiin ja esimerkiksi oikeaoppiseen apuvälineiden käyttämiseen.

Me teemme työtämme asiakkaitamme varten ja jokainen asiakkaamme on yksilö. Avustettavat asiakkaamme ovat itse keskeisessä osassa perehdytystäsi, sillä he ovat oman tilanteensa ja avuntarpeensa asiantuntijoita. Tavoitteenamme onkin rakentaa pitkäaikaisia, kaikille mieluisia asiakas-avustajapareja.

Esihenkilöt ja asiakaspalvelu työntekijän tukena

Avustajillemme tarjoamme kaikkea tätä:

Tutustu validialaisten arkeen