Siirry sisältöön

Pasilan päivätoiminta tarjoaa ryhmämuotoista toimintaa ja mukavia kohtaamisia joka arkipäivä. Tärkeimmät ohjenuorat moniammatillisen tiimimme työssä ovat tavoitteellisuus ja kävijöiden omat toiveet.

Tervetuloa meille

Pasilan päivätoiminnassa seurataan tiiviisti aikaa: pureudumme keskusteluryhmissämme ajankohtaisiin asioihin ja päivän polttavimpiin puheenaiheisiin. Tiukasti ajassa kiinni ollaan myös muissa toimintaryhmissämme. Pasilassa kokeillaan niitä juttuja, jotka ovat juuri nyt pinnalla.

Keskeisessä roolissa Pasilan päivätoiminnassa ovat myös sosiaaliset kontaktit ja vertaistuki. Kaikki kävijämme tulevat meillä nähdyksi ja kuulluksi tasa-arvoisina keskustelijoina.

Moniammatillinen henkilökuntamme on aina paikalla antamassa ammatillista tukea ja neuvoja sekä vastauksia kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin.

Validialainen hoitaja.
Ohjaajat
Ohjaajat, Pasilan päivätoiminta
Jaana Tuulivaara
Yksikönpäällikkö, Pasilan päivätoiminta

Hyggeilyä, kulttuuria tai vaikka liikuntaa

Yksi suosituimmista ryhmistämme tällä hetkellä on hyggeily-ryhmä, jossa leivotaan ja kokataan herkkuja kaikkien kävijöidemme yhteiseksi iloksi. Meillä on muun muassa oma vanha leipäjuuri, josta leivomme maailman parasta hapanta ruisleipää koko porukalle. Hyggeily-ryhmässä olemme myös innostuneet kokeilemaan kasvien kasvatusta papaijasta bataattiin ja inkivääristä avokadoon. Valoisilla ikkunalaudoillamme onkin tällä hetkellä komeat taimiviljelmät.

Käytämme kädentaito- ja taideryhmissämme mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja, ja olemmepa esitelleet kierrätysmateriaaleista tehdyn teoksemme Taiteiden yössäkin. Kuvataiteen lisäksi meillä tehdään musiikkia. Päivätoiminnan tiloissa on oma studio, jossa halukkaat voivat vaikkapa rokata porukalla. Nikkaroinnista kiinnostuneet taas pääsevät hiomaan taitojaan puuverstaallamme.

Yhdellä ohjaajistamme on personal trainerin koulutus, ja hän sekä vetää jumppia että neuvoo halukkaita liikunta-asioissa. Aivojumppaa taas harjoitamme muistiryhmissämme, joissa kävijät voivat käyttää vaihtoehtoisia kommunikaatiovälineitä.

Tämän lisäksi Pasilassa muun muassa lauletaan, visaillaan ja pelataan yhdessä. Ja kun koronatilanne helpottaa, lähdemme taas uloskin pelaamaan pihapelejä ja pienille retkille lähiympäristöön.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi moniammatilliseen tiimiimme

Moniammatillinen tiimimme tekee tavoitteellista työtä asiakkaidemme toimintakyvyn parantamiseksi. Olemme kehitysmyönteinen porukka, joka haluaa oppia uutta. Maahanmuuttajataustaisilta harjoittelijoitamme olemme saaneet oppia paljon erilaisista kulttuureista. Kutsumme mielellämme taas myös vierailijoita kertomaan meille asioista, joita emme vielä tunne kovin hyvin.

Tietoa Pasilan päivätoiminnasta

Päivätoiminnan tilat sijaitsevat Pasilassa keskeisellä paikalla, jonne pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä. Avariin ja valoisiin yli 500 neliön tiloihimme on helppo tulla sisälle myös pyörätuolilla tai sähkömopolla.

Käyntiosoite

Kumpulantie 1 A, 6. krs

00520 Helsinki

Pasila

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Palvelumme:Päivätoiminta