Siirry sisältöön

Toteutamme laitoskuntoutuksen kuntoutusjaksoja vuosikymmenten kokemuksella. Olemme erikoistuneet erityisesti aivo- ja selkäydinvammakuntoutukseen sekä muuhun neurologiseen kuntoutukseen.

Laitoskuntoutusta yksilölliseen tarpeeseen

Laitoskuntoutusjaksot suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilölliset tarpeesi ja kuntoutukselle asettamasi tavoitteet huomioiden. Ennen laitoskuntoutusta kuntoutussuunnittelijamme on sinuun yhteydessä ja kartoittaa tarpeesi kuntoutusjakson osalta ja pääset myös itse vaikuttamaan kuntoutusjakson sisältöön.   

Tavoitteiden toteutumista laitoskuntoutuksessa tukevat kuntouttava hoitotyö, monipuolinen ravinto, esteettömät tilat sekä kuntoutumisen mahdollistavat harjoittelulaitteet ja -välineet.

Kuntouttava hoitotyö kuntoutumisesi tukena

Kuntoutusjaksoillamme hoitotyön käytänteet ovat kuntoutujalähtöisiä sekä moniammatilliset näkökannat huomioonottavia. Hoitajamme tekevät tiivistä yhteistyötä kuntoutukseesi osallistuvan moniammatillisen tiimin kanssa.

Kokeneet hoitotyön asiantuntijamme mahdollistavat aktiivisen, tavoitteellisen ja jatkuvan harjoittelun lähes arkielämää vastaavissa olosuhteissa. Hoitotyömme toteutetaan avustaen, kannustaen ja valmentaen kohti omatoimisuutta ja kotiutumistasi ajatellen.

Näin haen laitoskuntoutusjaksolle

Olemme sopimuspalveluntuottajina seuraavissa Kelan sopimuksissa:

Olemme palvelun tuottajana myös Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin vaativan laitoskuntoutuksen palveluissa. Voit hakeutua laitoskuntoutusjaksollemme myös vakuutusyhtiön maksusitoumuksella, suorahankintana tai itsemaksavana.

Lue lisää laitoskuntoutusjaksolle hakeutumisesta

Laitoskuntoutukseen tulijalle

Tutustuthan ohjeistukseemme ennen laitoskuntoutusjaksolle saapumista. Tältä löydät tarkempaa tietoa kuntoutukseen saapumisesta ja tarjolla olevista palveluista.

Kysy lisätietoja kuntoutuksen asiakaspalvelustamme

Kuntoutuksen valtakunnallinen asiakaspalvelu
Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 Helsinki