Siirry sisältöön

Kuntoutuskeskuksessamme työskentelee moniammatillinen tiimi, joka tukee kuntoutumisprosessiasi yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Apuvälineteknikon palvelut sekä uroterapeuttimme osallistuvat kuntoutuksesi tukemiseen yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Apuvälineiden asiantuntijapalvelut

Apuvälineteknikkomme auttaa sinua ja läheinen apuvälineiden valinnassa, säädöissä ja käy-tönopastuksessa. Tavoitteena on löytää omatoimisuuttasi helpottavat apuvälineet juuri sinun tarpeisiisi, ja taata niiden käyttöön riittävä opastus parantamaan toimintakykyäsi.

Meillä on erityisosaamista mm. seuraavien apuvälineiden käytöstä, valinnasta ja ohjauksesta:

Uroterapiapalvelut

Kokenut uroterapeuttimme toteuttaa yksilöllisiä vastaanottopalveluita, joissa hän antaa tietoa ja ohjausta vammaan liittyvistä rakon, suoliston ja seksuaalitoimintojen häiriöistä sekä terveyttä edistävistä hoitokeinoista. Uroterapiaan sisältyy myös yksilöllisesti valittujen apuvälineiden ja hoitotarvikkeiden käytönohjaus.

Kiinnostuitko tai haluaisitko lisätietoja?

Näin haet kuntoutukseemme

Voit hakeutua meidän kuntoutuspalveluihimme maksusitoumuksella, Kelan kuntoutuspäätöksellä, palvelusetelillä tai itsemaksavana asiakkaana. Tutustu ohjeisiin ja miten voit saada maksusitoumuksen sellaisen puuttuessa.

Tutustu kuntoutuskeskus Synapsiaan

Monipuoliset kuntoutustilamme mahdollistaa erityyppisten kuntoutusmuotojen toteuttamisen ja sinun toimintakyvyn ja kuntoutumisen edistymisen. Tutustu millaisia tilamahdollisuuksia kuntoutuskeskus Synapsiasta löytyykään.