Siirry sisältöön

Tarjoamme ateriapalveluita valtaosassa Validia-taloja ja -asuntoja sekä kuntoutuskeskus Synapsiassa, Helsingissä. Voit nauttia ateriat talon yhteisissä tiloissa – vaikka yhdessä vieraidesi kanssa.

Ateriapalvelun kautta voit tilata kaikki päivän ateriasi tai vain osan aterioistasi vuoden jokaisena päivänä. Valikoimassamme on aamupala, lounas, päivällinen, iltapala, ja yöpala. Huomioimme myös erityistarpeet, kuten rakennemuunnellun ruoan ja erityisruokavaliot, ja toteutamme myös ravitsemushoitoa. Asumispalveluissa yksikön tutut tukihenkilöt avustavat sinua tarvittaessa ruokailussa.

Laadukasta lähi- ja kotiruokaa

Panostamme ruoan laatuun ja kotimaisuuteen, ravitsevuuteen sekä reseptiikkaan. Kunnioitamme perinteistä suomalaista kotiruokailukulttuuria, mutta valikoimissamme on myös tuulahduksia maailmalta. Huomioimme suunnittelussa ja toteutuksessa sesongit ja erityispäivät sekä huomioimme asiakkaidemme toiveita esimerkiksi paikallisista erikoisuuksista.

Yhteistyökumppanimme Feelia Oy tuottaa lounas- ja päivällisruoat, jotka loppuvalmistetaan yksikön omassa keittiössä. Suomalainen Feelia on tunnettu, laadukas toimija ja elintarvikealan edelläkävijä tuotetarjonnan määrässä. Feelia toimii useiden kaupunkien ja kuntien, koulujen, päiväkotien, terveyskeskusten ja hoivakotien ruokatoimittajana valtakunnallisesti. Valmisruokien kotimaisuusaste on noin 80 %. Kaikki tuotteet valmistetaan kotimaassa yhtiön omilla tehtailla Pyhännällä ja Kokkolassa.

Feelialla noudatetaan FSSC 22000 -elintarvikesertifikaattia, joka takaa turvallisen ja valvotun elintarviketuotannon. Sertifikaatti takaa elintarviketurvan koko elintarvikeketjussa. Jatkuva valvonta kattaa mm. mikrobiologisen analysoinnin tuotteista ja tuotantovälineistä, riskiarviointia sekä omavalvontasuunnitelman noudattamista. Feelian ruoantuotanto on vastuullista huomioiden mahdollisimman pienen ruokahävikin, ravintoarvot ja kansanterveyssuositukset. Yhtiö pyrkii kohti ympäristöystävällisempiä energia- ja vedenkäyttöratkaisuja ja pakkausmateriaalien käyttö on perusteltua.

Tutustu lisää Feeliaan