Siirry sisältöön

Kuntoutukseen vakuutusyhtiön tai terveydenhuollon maksusitoumuksella

Otamme vastaan vakuutusyhtiön ja terveydenhuollon maksusitoumuksia. Toimita meille vakuutusyhtiön tai terveydenhuollon maksusitoumus sekä kuntoutussuunnitelmasi yhteystietojesi kera osoitteeseen:

Validia Oy / Kuntoutus
Kuntoutussuunnittelija
Nordenskiöldinkatu 18 B
00250 Helsinki

Toimita meille tarvittavat asiakirjat, jonka jälkeen kuntoutussuunnittelijamme on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä kuntoutuksen aloitusajankohdan sopimiseksi.

Eikö sinulla ole vielä maksusitoumusta?

Kuntoutukseen Kelan kuntoutuspäätöksellä

Toteutamme Kelan järjestämää ja rahoittamaa kuntoutusta. Kela toimittaa kuntoutuspäätöksen lausuntoineen suoraan Validian kuntoutuskeskukseen. Kun kuntoutuspäätös saapuu meille, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian kuntoutuksen aloittamisajankohdan sopimiseksi.

Sinulla on mahdollisuus hakea matkakorvauksia Kelalta.

Lue lisää kuntoutukseen hakeutumisesta Kelan sivuilta(siirryt toiseen palveluun)

Kuntoutukseen hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä

Kuntoutuspalvelujamme on mahdollista ostaa myös hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä. Tarkista, myöntääkö oma hyvinvointialueesi palveluseteliä sosiaali- ja terveyspalvelujen ostamiseen. Palvelusetelin saaminen edellyttää, että hyvinvointialueen sosiaali- ja terveydenhuollon edustaja arvioi kuntoutustarpeesi.

Lue lisää palvelusetelin käytöstä(siirryt toiseen palveluun)

Kuntoutukseen omakustanteisesti

Toimita lähete, lääkärintodistus tai muu ajantasainen lausunto terveydentilastasi ja kuntoutustarpeestasi yhteystietojesi kera osoitteeseen:

Validia Oy / Kuntoutus
Kuntoutussuunnittelija
Nordenskiöldinkatu 18 B
00250 Helsinki

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian kuntoutuksen aloittamisajankohdan sopimiseksi.

Avokuntoutuksen hinnastot:

Maksusitoumuksen puuttuessa

Ole yhteydessä hoidostasi vastaavaan lääkäriin tai muuhun terveydenhuollostasi vastaavaan tahoon kuntoutustarpeen arviointia ja kuntoutuksen suunnittelua varten. Terveydenhuollostasi vastaava taho tekee suosituksen kuntoutukseen hakeutumisesta arvioinnin perusteella.

Kuntoutustarpeen arvioinnin jälkeen toimita meille saamasi maksusitoumus yhteystietojesi kera, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian kuntoutuksen aloitusajankohdan sopimiseksi.

Tarvitsetko lisätietoja?

ma-su klo 8-21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18