Siirry sisältöön

Tuotamme kuntoutuspalveluita suurella sydämellä ja asiantuntijuudella. Yksilöllisyys, vuosikymmenien kokemus ja alansa huippuasiantuntijat mahdollistavat laadukkaiden kuntoutuspalveluiden toteuttamisen. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita kuntoutuspalveluita asiakkaidemme yksilölliseen tarpeeseen.

Erityisosaamista ja kuntoutusteknologiaa

Vuosikymmenten kokemus aivo- ja selkäydinvammaisten sekä muiden neurologisten asiakasryhmien kuntoutuksesta on luonut meille vahvan pohjan kehittää ja rakentaa kuntoutuspalveluitamme.

Monipuolinen palveluvalikoima, käytössämme oleva kuntoutusteknologia sekä esteettömät, helposti saavutettavat tilamme Helsingissä mahdollistavat laadukkaan kuntoutuksen toteuttamisen eri asiakasryhmille.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja olemme aktiivisesti mukana tutkimustoiminnassa.

Kaikki palvelut saman katon alta

Monipuolinen palveluvalikoimamme mahdollistaa yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen toimintakykysi arvioinnin ja kuntoutuksen. Valikoimastamme löytyy fysio-, toiminta- ja puheterapiakuntoutuksen lisäksi myös hoitotyön, neuropsykologin, apuvälineteknikon ja uroterapeutin palveluita.

Käytössämme on monipuoliset liikuntatilat, sekä allasosasto, joka mahdollistaa allasterapian toteuttamisen monipuolisesti eri asiakasryhmille. Toteutamme sekä laitoskuntoutusta, että yksilöllisiä avoterapiapalveluita, jotka mahdollistavat kuntoutuspolkusi suunnittelun ja toteuttamisen yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

kysy lisää kuntoutuspalveluistamme

Kuntoutuksen valtakunnallinen asiakaspalvelu
Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 Helsinki
ma-su klo 8-21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18