Siirry sisältöön

Moniammatillinen kuntoutus vaatii eri alojen ammattilaisten yhteistyötä. Kuntoutumista tukeva työote rakentaa raamit koko kuntoutuksen henkilöstön toiminnalle.

Kuntoutuspalveluissamme työskentelee hyvin monialainen joukko kuntoutuksen ammattilaisia, esimerkiksi:

Työntekijöillä on käytössä modernit tilat ja uusin kuntoutusteknologia.

Hoitajana kuntoutuksessa

Kuntoutusosastoillamme hoidetaan eri vaiheisia aivo- ja selkäydinvammakuntoutujia akuuttihoitovaiheesta läpi koko asiakkaan kuntoutuspolun.

Hoitajien työtä meillä kuvaavat mm. seuraavat asiat:

Työ on kolmivuorotyötä, mutta pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihisi. Meillä on tärkeää aito ihmisen kohtaaminen ja kuntoutumista tukeva työote.

Tutustu hoitajien avoimiin työtehtäviin

Kävelyharjoituksia kuntouttajan avustamana.
Kuntoutuja tekee tasapainoharjoituksia tasapainolaudalla ja pallon kanssa, kaksi kuntouttajaa avustaa ja ohjaa.

Töissä kuntoutuksen terapeuttina

Terapeuttina työpäivien sisältö vaihtelee kuntoutusjaksoilla olevien asiakkaiden kuntoutustarpeen ja -suunnitelman mukaisesti . Meillä terapeuttina työskentelevät pääsevät vaikuttamaan omaan työhönsä, kehittämään ja oppimaan. Käytössä on erinomaiset tilat ja välineet sekä uusinta teknologiaa.

Uralla etenemistä ja kehittymistä tuemme tarjoamalla terapeuteillemme mm. erityisvastuualueita, mahdollistamalla sisäisen kouluttautumisen sekä monipuoliset työtehtävät. Meillä voit työskennellä sekä työsuhteisena että ammatinharjoittajana oman valintasi mukaan.

Tutustu terapeuttien avoimiin työpaikkoihin

Oletko etsimämme ammatinharjoittaja, itsenäinen yrittäjä tai sellaiseksi aikova?

Liity osaksi kasvavaa joukkoamme kuntoutuskeskus Synapsian moniammatilliseen tiimiin tai Tampereelle tai Jyväskylään tukemaan vammaisten ja vammautuneiden yksilöllisiä kuntoutuspolkuja. Ammatinharjoittajana toimiessa voit itse päättää miten, milloin ja kuinka paljon haluat työskennellä. Validia hoitaa palveluidesi markkinoinnin ja myynnin sekä muut tukipalvelut puolestasi, jolloin pystyt keskittymään sataprosenttisesti asiakastyön toteuttamiseen.

Muut kuntoutuksen ammattilaiset

Kuntoutuspalveluissamme työskentelee lisäksi iso joukko muita ammattilaisia, esimerkiksi:

Nämä ammattiryhmät ovat tärkeä osa kuntoutuspalveluitamme ja osallistuvat tarpeen mukaan asiakkaiden kuntoutusprosesseihin.

Tutustu kaikkiin avoimiin työpaikkoihin

Mikäli et löydä omaan ammattiryhmääsi liittyviä avoimia työpaikkoja, voit aina laittaa avoimen hakemuksen.

Tutustu validialaisten arkeen