Siirry sisältöön

Koemme tärkeäksi, että asiakkaamme kokevat kuuluvansa porukkaan – päivätoimintamme on turvallinen paikka kaikille tulla. Päivätoiminta tukee niitä taitoja ja rutiineja, joita ihminen tarvitsee selviytyäkseen mahdollisimman pitkään itsenäisesti. Toiminnan avulla voidaan myös keventää esimerkiksi omaishoitajan arkea.

Päivätoiminnassa osallistut ja saat ystäviä

Osallisuus merkitsee mukana oloa ja vaikuttamista. Löydät lähipiiriisi samassa tilanteessa olevia ja samoista asioista kiinnostuneita henkilöitä. Keskeisessä roolissa päivätoiminnassa ovatkin sosiaaliset kontaktit ja vertaistuki. Kaikki kävijämme tulevat meillä nähdyksi ja kuulluksi tasa-arvoisina. Edistämme asiakkaidemme osallisuutta tarjoamalla vaikutusmahdollisuuksia toimintaamme.

Päivätoiminta lisää yhteiskuntaan kuulumisen tunnetta ja tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme toimimaan aktiivisena osana sitä. Yhdessä voimme vaikuttaa meille tärkeisiin asioihin. Yhdessä toisten kanssa merkityksellisten asioiden tekeminen lisää hyvinvointia ja kokemusta hyvästä ja merkityksellisestä elämästä.

Näemme asiakkaamme aktiivisina toimijoina, joiden persoonat ja historia tuo toimintaamme sisältöä. Näin toimintamme on aina osallistujiensa näköistä, jokaisen yksilölliset tarpeet huomioiden. Tuemme asiakkaidemme monialaista toimintakykyä – toimintamme on tavoitteellista, joista tärkeimpänä tukea asiakkaidemme hyvinvointia ja elämänlaatua. Meillä jokainen tulee nähdyksi kokonaisena persoonana.

Päivätoiminta on subjektiivinen oikeus henkilölle, joka: 

Tutustu taloihimme, joissa tarjotaan päivätoimintaa

Pikonlinnan Validia-talo

Kangasala, Kangasala

Talotyyppi: Ryhmäkoti

Asuntoja: 43

Kontiolahden Validia-talo

Kontiolahti, Kontiolahti

Talotyyppi: Rivitalo

Asuntoja: 25

Käpylän Validia-talo

Helsinki, Käpylä

Talotyyppi: Kerrostalo

Asuntoja: 43

Yli-Maarian Validia-talo

Turku, Yli-Maaria

Talotyyppi: Ryhmäkoti

Asuntoja: 18

Kuopion Validia-talo

Kuopio, Keskusta

Talotyyppi: Kerrostalo

Asuntoja: 27

Mikkelin Validia-talo

Mikkeli, Lehmuskylä

Talotyyppi: Kerrostalo

Asuntoja: 37