Siirry sisältöön
Validialainen hoitaja.

Meillä arvokasta työtä tekee yli 1600 terveysalan ammattilaista. Suurin osa työntekijöistämme ovat lähihoitajia, sairaanhoitajia ja fysioterapeutteja.

Asumisyksiköitä meillä on yli 40, ja ne sijaitsevat lähes 30 paikkakunnalla. Toimipisteidemme ja työntekijöidemme arkea voit seurata Instagramissa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja Facebookissa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).  

Meillä tehostetun, ympärivuorokautisen asumispalvelun yksiköissämme hoitajat hoitavat ja avustavat asukkaita kaikissa päivittäisissä toiminnoissa, esimerkiksi:  

Tavallista arkea ja juhlahetkiä – kaikessa olemme asukkaan tukena

Ympärivuorokautisen asumisen yksiköissämme työskentelee monia ammattiryhmiä, kuten:  

Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Me noudatamme kaikessa auttamisessamme kuntoutumista tukevaa ja toimintakykyä ylläpitävää työotetta, ja hyödynnämme työssämme apuvälineitä ja teknologiaa. 

Työpäiväsi muodostuu asiakkaan: 

Olemme asiakkaan tukena ihan tavallisen arjen sekä juhlan hetkissä. Ratkaisukeskeinen ja positiivinen työote auttavat sinua toimimaan monialaisten palveluverkostojen ja ammattilaisten yhteisössä.

Hoitaja ja asiakas lukevat yhdessä lehteä.

Uralla etenemistä ja ammatillista kasvua

Haluamme tukea hoitohenkilökuntamme ammatillista kehittymistä ja tarjota myös monipuolisia uramahdollisuuksia yrityksen sisällä.  

Validialainen hoitaja.

Meillä voit lähihoitajana edetä esimerkiksi tiimivastaavaksi, joka on yksikönpäällikön tärkeä työpari yksikön päivittäisen toiminnan suunnitteluja sekä laadun kehittämisessä.

Validialainen hoitaja.

Vuoromestarina vastuullasi taas on hoitotyöhön osallistumisen lisäksi mm. töiden sujumisen seuranta, laadukkaan kirjaamisen varmistaminen ja tunnusten hallinta, ja tästä maksetaan erillistä vuorokohtaista vastuulisää.

Validialainen hoitaja.

Vastuuroolien myötä taas pääset kehittymään omaan osa-alueeseesi (esimerkiksi laatu tai turvallisuus) yksikössäsi ja huolehdit osaltasi henkilökunnan tähän alueeseen liittyvän osaamisen ylläpitämisestä sekä uusien ihmisten perehdyttämisestä.

Vastuuroolit

Vastuurooleista ja -tehtävistä maksetaan peruspalkan lisäksi erillinen tehtäväkohtainen lisä. 

Uusille ja vastavalmistuneille työntekijöille sekä opiskelijoille tarjoamme mahtavan mahdollisuuden syventää ja kehittää omaa vammaistyön ja hoivatyön osaamista, kasvaa ammattilaisena ja kouluttautua lisää. Voit siis tulla meille sellaisena kuin olet, ja me tuemme sinua ammatillisella matkallasi.

Ikoni työsuhde-edut

Henkilöstöetumme tukevat hyvinvointiasi

yhteistyökumppaneidemme etuja ja alennuksia mm. lääkäri-, hammaslääkäri-, tutkimus- ja optikkopalveluista, huonekaluista yms. Panostamme perehdytykseen, työergonomiaan sekä henkilöstömme työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.  

Tutustu validialaisten arkeen