Siirry sisältöön
Validialainen hoitaja.

Voisiko vammaistyö olla sinun juttusi? Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä sekä pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön. Hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Validialla työelämä ei ole vain rutiineja – asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme.

Lähihoitajana asumispalveluissa

Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana tehden yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma. Vammaispalveluissa pääset oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi hyvin monipuolisesti. Opit koko ajan myös sairaanhoidollisia asioita sekä erilaisten apuvälineiden käyttöä. Osaamisesi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaidemme viriketoiminnan järjestämisessä. Asiakkaamme ovat kaikissa päivittäisissä toiminnoissaan apua tarvitsevia liikuntavammaisia ja vammautuneita aikuisia ihmisiä. Tiimimme tärkein tehtävä on varmistaa heille heidän itsensä näköinen, arvokas arki.

Lähihoitajana tai ohjaajana monialaisessa palveluasumisessa

Monialainen palveluasuminen on suunniteltu erityisen vaativiin asumistarpeisiin ja moniammatillinen työryhmämme tukee asiakkaitamme elämään heidän näköistään arkea. Asukkaillamme on liikuntavamman lisäksi myös esimerkiksi haastavaa käytöstä tai päihde- tai mielenterveysongelmaa, jonka vuoksi he tarvitsevat arkeensa erityistä, monialaisempaa tukea. Työskentelet monipuolisissa työtehtävissä, joita ovat mm. päivittäisten perustoimien avustaminen, asiakkaan ohjaaminen, valmennus, ryhmätoiminnan ohjaaminen sekä erilaisten apuvälineiden käyttö henkilönostimesta ympäristönhallintalaitteisiin. Tukenasi sinulla on moniammatillinen ja ammattitaitoinen työryhmä. Erilaisten vastuualueiden kautta pääset hyödyntämään omia kiinnostuksen kohteita ja vahvuuksiasi.

Tutustu meihin työnantajana

Tutustu validialaisten arkeen

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä