Siirry sisältöön
Kesärekrytointi

Haemme nyt hoitajia kesäkaudelle 2023. Tarjoamme kesäaikana tuntityötä ja pidempiaikaisia sijaisuuksia joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Voit olla alalle opiskeleva lähihoitaja-, sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, sosionomi- tai ensihoitajaopiskelija, tai vaikkapa jo alalle valmistunut alan ammattilainen tai eläkeläinen. Haluamme tarjota nuorille sekä jo alaa nähneille tärkeää työkokemusta vammaisalalta. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kesällä yhdessä Validialla – Tule viettämään kiva kesä työkaverinamme

Meillä hoitajat ovat asiakkaille läheisiä ja auttavat heitä elämään heidän näköistään arkea. Kokeneet työkaverit perehdyttävät ja tukevat mielellään uusia kesätyöntekijöitä työsuhteen muodosta riippumatta. Teemme töitä yhdessä – meillä ei kukaan jää yksin. Monipuolisten hoitotyötehtävien lisäksi hoitajamme järjestävät viriketoimintaa ja talon yhteisiä aktiviteetteja. Tarjoamme asiakkaillemme omahoitajahetkiä, joissa pääset myös tuomaan omia vahvuuksia esiin esim. musiikin tai erilaisten kommunikaatiomenetelmien kautta. Työtämme ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma, ja vastuullamme on lääkehoidon toteuttaminen ja päivittäinen kirjaaminen.

Henkilökohtainen avustaja auttaa asiakasta opiskelussa.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja toi esiin työyhteisöjemme vahvuuksia ja haasteita

Kesäduunitutkimus kartoittaa kesätyöntekijöiden kokemuksia. Validialaisten kesätyökokemuksen keskiarvo oli 3.28 asteikolla 1–4. Vastaajista 89 % oli ensimmäistä kertaa Validialla kesätöissä. Parhaan arvosanan saimme kesätyöntekijöiden ottamisesta mukaan osaksi työyhteisöä arvosanalla 3,78.