Siirry sisältöön

Jyväskylän perinteikkäässä Validia-talossa pääset halutessasi mukaan monenlaiseen yhteisölliseen toimintaan ja löydät helposti ystäviä.

Tervetuloa meille

Jyväskylän esteettömässä Validia-talossa asuu monenlaisia ja monen ikäisiä ihmisiä, joten asukkaanamme löydät naapureista helposti myös ystäviä. Perinteikkäässä, pitkään toimineessa talossamme viihtyvät hyvin myös työntekijät: joukossamme on työntekijöitä, jotka ovat työskennelleet meillä 80-luvulta saakka.

Jyväskylän Validia-talon sauna.
Jyväskylän Validia-talon sisääntuloaula, missä kasveja ja tuolit.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Jyväskylän Validia-talo
Sanna Aksentjeff
Yksikönpäällikkö, Jyväskylän Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan Ohjaajat
Päivätoiminnan ohjaaja, Jyväskylän Validia-talo
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja, Jyväskylän Validia-talo
Ark. 8-15
Anni Kivekäs
Fysioterapeutti, Tourulan Validia-talo ja Jyväskylän Validia-talo
Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Tule meille töihin

Yhteisen tekemisen ja oman rauhan tasapaino

Talossamme on paljon yhteisöllistä toimintaa; viriketoiminnan lisäksi järjestämme myös muuta vapaa-ajan toimintaa. Laulamme karaokea, paistamme lettuja, pidämme levyraatia, grillaamme… Lisäksi retkeilemme mielellämme yhdessä: olemme käyneet niin kaupungilla kuin kalassakin. Retkiä ja muuta toimintaa suunnittelemme asukkaiden toiveiden mukaisesti.

Yhteisölliseen toimintaan ei kenenkään tietenkään ole pakko osallistua, vaan talossamme kunnioitetaan jokaisen omaa rauhaa. Toimimme asiakaslähtöisesti, ja asukkaiden itsemääräämisoikeus on aina toimintamme keskiössä. Vaikka talomme on iso, meillä jokainen saa tuntea olonsa yksilöllisesti kohdatuksi ja turvalliseksi.

Palveluasumisen asuntojen lisäksi talossamme on arvioivan ja valmentavan asumisen yksikkö sekä päivätoiminta saman katon alla. Jyväskylän alueen fysioterapeuttimme tarjoaa palveluitaan sekä yksiköiden kuntoutustiloissa että kotikäynteinä.

Validialainen hoitaja.

Tule aktiiviseen, avoimeen ja kehitysmyönteiseen työyhteisöön

Meillä saat työskennellä itsenäisesti, ja sinulle myös annetaan vastuuta. Yksin et kuitenkaan joudu vastuuta kantamaan, vaan sinulla on aina tiimi tukenasi. Työkulttuuriimme kuuluu, että työkaverit auttavat toisiaan. Talossamme on toimiva omahoitajajärjestelmä, jonka ansiosta pystyt luomaan asiakkaisiin hyvän, tiiviin suhteen. Suuren talon etuihin kuuluu myös se, että työvuorolistat pystytään suunnittelemaan joustavasti, kaikkien toiveet huomioiden. Jyväskylän Validia-talossa toimii työhyvinvointiryhmä, ja pidämme hyvää yhteishenkeä yllä myös järjestämällä henkilökunnalle yhteistä kivaa tekemistä.

Tietoa Jyväskylän Validia-talosta

Talomme sijaitsee kauniilla, rauhallisella alueella Tourujoen varrella. Läheinen silta vie joen yli suoraan Jyväskylän ydinkeskustaan.

Palvelut ovat taloltamme käsin helposti saavutettavissa. Lähin ruokakauppa on suoraan taloamme vastapäätä toisella puolella katua, ja meiltä on helppo liikkua esteettömästi keskustan monipuolisten palvelujen äärelle. Matkaa ydinkeskustan kävelykadulle on noin 700 metriä.

Pihapiiristämme pääsee muutamassa minuutissa Jyväsjärven rantaraitille ulkoilemaan esteettömästi. Rannalta löytyy myös satama-alue, josta kehitetään kaupunkilaisten viihtyisää olohuonetta, ja Lutakon alueella reilun kilometrin päässä taloltamme pääsee nauttimaan elävästä musiikista kesäfestivaalien merkeissä.

Käyntiosoite

Rusokinkatu 1

40100 Jyväskylä

Tourula

Keski-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1986. Yhteisiä tiloja on remontoitu vuosina 2017-2022.
Paikkojen määrä:45
Asuntojen koko:29-62,5 m2
Yhteiset tilat:Oleskelutila, kuntosali, ruokasali, tilava sauna, pyykkitupa ja kuivaushuone sekä ulkona iso grillikatos.
Palvelumme:Arvioiva ja valmentava asuminen, Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen