Siirry sisältöön
Hoitaja tarjoaa kahvia asiakkaalle.

Onko vammautuneiden lämmin kohtaaminen ja uuden oppiminen sinulle tärkeää? Hae validialaiseksi ja tule rakentamaan maailman paras maa vammaisille ja vammautuneille! Meillä pääset tekemään itsenäistä ja arvokasta, yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vammaispalveluissa. Olemme iloisia, rohkeita ja ratkaisukeskeisiä, emmekä pelkää kehittää uutta ja miettiä vaikuttavampia tapoja tehdä työtä. Huomioimme työsuhteen ja -vuorojen suunnittelussa elämäntilanteesi ja tarpeesi.

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia kuntoutuksessa Helsingissä, asumispalveluissa, henkilökohtaisessa avussa, päivätoiminnassa sekä monialaisen palveluasumisen tehtävissä eri puolilla Suomea, pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle. Lisäksi tukitoiminnoissa ja hallinnollisissa tehtävissä meillä työskentelee iso joukko eri alan ammattilaisia.

Hakeminen meille on helppoa, pakolliset tiedot ovat nimi, sähköposti ja puhelin. Voit olla myös suoraan yhteydessä rekry@validia.fi tai puhelimitse arkisin yhteyshenkilöihin, joiden tiedot löydät helposti työpaikkailmoituksistamme.

Tutustu meihin työnantajana

Tutustu validialaisten arkeen

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä