Siirry sisältöön

Tarjoamme monipuolisia kehitysvammaisten asumispalveluita. Meillä asut omassa kodissasi, mutta turvallisessa ympäristössä ja hyvien palveluiden tukemana: hoitajamme auttavat tarvittaessa vuorokauden jokaisena aikana ja vuoden jokaisena päivänä, ruokailet ateriapalveluidemme tarjoamia maittavia aterioita ja välipaloja, virkistyt viriketoimintamme parissa mm. yhdessä ulkoillen ja aktiviteeteissä sekä henkilökohtaisen avustajan tukemana. 

Laadukasta ja turvallista asumista 

Kehitysvammaisten tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu lievästi ja vaikeasti kehitysvammaisille, sekä autismin kirjolla oleville henkilöille. Tarjoamme myös lyhytaikaishoitoa. 

Asumisyksikkömme ovat esteettömiä ja huomioimme myös turvallisuutesi. Yksiköidemme lähistölllä sijaitseviin palveluihin pääset tutustumaan yksiköiden esittelyiden yhteydessä. 

Omannäköistä elämää tarpeidesi mukaan 

Työtämme ohjaa jokaiselle yksilöllisesti laadittu palveluiden toteuttamissuunnitelma. Tilat on suunniteltu juuri siellä asuvien ihmisten erityistarpeet huomioiden, ja asiantunteva henkilökuntamme tukee asukkaidemme itsenäistä ja turvallista elämää. Meillä eletään omannäköistä elämää aktiivisessa ympäristössä.

Näin pääset palveluihimme

Voit olla meihin yhteydessä, jos sinulla on tarvetta tehostettuun palveluasumiseen. Ohjaamme sinua asumiseen liittyvissä kysymyksissä mielellämme. Voit kysyä myös suoraan hyvinvointialueesi sosiaalitoimesta mahdollisuuksia asua meillä.

Soita meille, ja kysy lisää:

Outi Kivelä
Outi Kivelä
Aluepäällikkö, Kehitysvammapalvelut
Erityisryhmien palveluasumisen liiketoimintajohtaja Päivi Lind
Päivi Lind
Liiketoimintajohtaja, erityisryhmien asuminen, MONA- ja kehitysvammapalvelut

Tutustu kehitysvammaisille suunnattuihin yksiköihimme