Siirry sisältöön

Rovaniemen Validia-talo sijaitsee kaupungin keskustassa kaikkien palvelujen äärellä. Vehreyttä maisemaan tuo viereinen puisto, jossa on myös hyvät kuntoilumahdollisuudet.

Tervetuloa meille

Rovaniemen esteettömässä Validia-talossa on 31 yksiötä ja kolme kaksiota, jotka sopivat myös pariskunnille. Nelikerroksisessa Validia-talossa lähes jokaisella asukkaalla on oma parveke, josta käsin voi ihailla kaupungin keskustan vilinää ja talon vehreää puistoympäristöä. Vain yksi asunto on parvekkeeton.

Asuntomme ovat tilavia, ja niitä nykyaikaistetaan ja ajanmukaistetaan joustavasti. Omien mukavien kotien lisäksi asukkailla on käytössään runsaasti viihtyisiä yhteistiloja, jotka on sävytetty kauniiseen hillittyyn värimaailmaan.

Rovaniemen Validia-talon ruokatila.
Rovaniemen Validia-talon kalustamaton asunto.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Rovaniemen Validia-talo
Riitta Duganoff
Riitta Duganoff
Yksikönpäällikkö, Rovaniemen Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaaja
Päivätoiminnan ohjaaja, Rovaniemen Validia-talo
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitaja, Rovaniemen Validia-talo
Soittoajat: ma-to klo 12-14 | pe klo 13-14
Heidi Nikula
Heidi Nikula
Tiimivastaava, Rovaniemen Validia-talo
Soittoaika arkisin 7-15
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tule töihin Rovaniemen Validia-taloon

Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori

Viihdytään ja retkeillään yhdessä

Yhteisissä tiloissamme järjestämme perinteisesti erilaisia juhlia, joihin kuuluvat esimerkiksi jokavuotiset vappunaamiaiset. Talon väki viettää aikaa myös ulkona grillaillen ja aterioiden – jopa talvisaikaan. Tämän lisäksi harrastamme yhdessä retkeilyä; aikaisempina vuosina olemme käyneet muun muassa esteettömissä luontokohteissa Vikakönkäällä ja Norvajärvellä.

Asukkaidemme yhteisessä käytössä on kokoushuoneen ja ruokalan lisäksi oleskelunurkkaus, jossa on tv, keittiö ja erilaisia pelejä sekä lehtiä lueskeltavaksi. Päivätoiminta kokoontuu talon takkahuoneessa, joka muokataan pian viher-aistihuoneeksi.

Validialainen hoitaja.

Tule mukaan Rovaniemen huumorintajuiseen porukkaan

Rovaniemen Validia-talossa pääset mukaan iloiseen, huumorintajuiseen työporukkaan. Työssäsi et ole koskaan yksin, vaan meillä kaikki auttavat ja tukevat toisiaan. Kollegalta voi aina kysyä neuvoa. Mukavien työkavereiden lisäksi tutustut mukaviin asukkaisiimme. Työt on järjestetty niin, että sinulla on aidosti aikaa kohdata asukkaat ja olla heille läsnä. Talossamme on monen ikäisiä asukkaita, ja työ on monipuolista. Meillä pääset käyttämään apuvälineteknologiaa laajasti, oppimaan uutta ja kehittymään työssäsi jatkuvasti. Myös koulutuksiin suhtaudutaan talossamme aina myönteisesti.

Tietoa Rovaniemen Validia-talosta

Rovaniemen Validia-talo sijaitsee aivan kaupungin ytimessä monipuolisten palvelujen tuntumassa. Heti talon vieressä ovat kauppa, posti ja apteekki. Torille ja isoon kauppakeskukseen on matkaa parin korttelin verran.

Läheltä löytyvät myös urheilukenttä ja uimahalli, ja kuntoaan voi ylläpitää Validia-talon viereisessä puistossakin, jossa on tarjolla ulkokuntoiluvälineet. Puistossa on mukava myös vain istuskella ja nauttia ympäröivästä vehreydestä.

Käyntiosoite

Pohjolankatu 14 -16

96100 Rovaniemi

Keskusta

Lappi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Paikkojen määrä:34
Asuntojen koko:29-60,5 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, oleskelutila, kuntosali, sauna, takkahuone, neuvotteluhuone, pyykkitupa, harrastetila, häkkivarasto ja apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen