Siirry sisältöön

Koristonrannan Validia-talossa hyvä arki rakentuu asukkaiden kuuntelemiselle ja heidän osallisuutensa vahvistamiselle. Palvelumme on suunnattu kehitysvammaisille asukkaille.

Tervetuloa meille

Meille Koristonrannan Validia-talossa (ent. Iina ja Akseli -koti) on kaikkein tärkeintä, että jokaisella asukkaallemme on hyvä ja turvallinen olo omassa kodissaan. Rakennamme asukkaillemme hyvää arkea heidän itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen. Kuuntelemme kaikissa asioissa asukkaittemme ajatuksia, ja pyrimme myös aktiivisesti vahvistamaan heidän osallisuuttaan yhteisessä päätöksenteossamme.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Koristonrannan Validia-talo
Kirsi Auranen
Palvelupäällikkö, Koristonrannan Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Outi Kivelä
Outi Kivelä
Aluepäällikkö, Kehitysvammapalvelut

Yhteisöllistä asumista tutussa porukassa

Turvallisuudentunnetta Koristonrannan Validia-talossa lisää se, että meillä on henkilökunnassa hyvin vähän vaihtuvuutta. Työntekijät ja asukkaat ehtivät siis tulla tutuiksi toisilleen, ja viihdymmekin hyvin yhdessä koko porukalla. Tavoitteellisen, ohjatun viriketoiminnan lisäksi vietämme usein aikaa yhteisessä oleskelutilassamme ihan vain jutellen tai musiikkia kuunnellen. Joskus saatamme pistää lauluksi tai tanssiksikin.

Viriketoiminta Koristonrannan Validia-talossa voi olla mitä tahansa askartelusta rentoutusharjoituksiin ja leivonnasta aistitoimintaan. Suunnittelemme viriketoiminnan sisältöä yhdessä asukkaiden kanssa viikoittaisissa kotikokouksissamme, ja teemme paljon yhteisiä retkiä niin luontopoluille kuin kulttuurin pariinkin.

Talossamme on yhteinen oleskelutila sekä kaksi yhteiskeittiötä ja sauna porealtaineen. Saunan olemme perinteisesti lämmittäneet lauantaisin.

Validialainen hoitaja.

Tule töihin kodinomaiseen Koristonrannan Validia-taloon

Koristonrannan Validia-talossa pääset työskentelemään kirjaimellisesti kodinomaisessa ympäristössä; monet työntekijämme ovat todenneet, että talomme tuntuu enemmän kodilta kuin työpaikalta. Perhemäinen tunnelma syntyy osittain siitä, että sekä työntekijät että asukkaat viihtyvät meillä pitkään ja kaikki oppivat tuntemaan toisensa hyvin. Ilmapiiri työyhteisössämme on avoin. Keskustelemme kaikesta, ja työntekijät saavat äänensä kuuluviin myös toimintamme kehittämisessä. Työ meillä on ihmisläheistä, ja ihmiskohtaamisille perustuvassa työssä jokainen päivä on ainutlaatuinen. Koristonrannan Validia-talossa pääset myös nauttimaan mukavasta ympäristöstä viihtyisällä pientaloalueella, jonka läheltä löytyy niin metsää kuin merimaisemaakin.

Tietoa Koristonrannan Validia-talosta

Koristonrannan Validia-talo sijaitsee keskellä pientaloalueen rauhaisaa elämänrytmiä. Alueella on mukava ulkoilla, sillä lähellä on sekä metsäisiä että merellisiä maisemia.

Taloltamme on noin kaksi kilometriä matkaa Kaarinan keskustaan, josta löytyvät kaikki keskeiset palvelut päivittäistavarakaupoista apteekkiin, kirjastosta uimahalliin ja elokuvateatterista terveyskeskukseen. Lisää palveluja sekä harrastusmahdollisuuksia ja kulttuuritarjontaa on kymmenen kilometrin päässä Turussa, jonne on hyvät liikenneyhteydet aivan Koristonrannan Validia-talon tuntumasta.

Käyntiosoite

Koriston Rantatie 1

20780 Kaarina

Koristo

Varsinais-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Ryhmäkoti
Rakennusvuosi:2016
Paikkojen määrä:17
Asuntojen koko:21,5-35 m2
Yhteiset tilat:Saunatilat, ruokailutilat, oleskelutiloja ja aistitila.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Kehitysvammaisten palveluasuminen