Siirry sisältöön

Validian uusi kehitysvammaisille ja autismikirjon asiakkaille suunnattu Yli-Maarian asumispalveluyksikkö on valmistunut marraskuun alussa 2022. Talo sijaitsee Yli-Maarian rauhallisella pientaloalueella, joka on noin 11 kilometrin päässä Turun keskustasta.

Tervetuloa meille

Yli-Maarian Validia-talo on 18-paikkainen ryhmäkoti. Asunnot on jaettu neljään pienryhmään, joissa kussakin on omat ruokailu- ja oleskelutilansa. Pienryhmien tiloissa on mukava viettää yhteistä virikkeellistä arkea, mutta asukkaillamme on myös mahdollisuus omaan rauhaan ja yksityisyyteen.

Vapaaehtoinen yhteistoiminta tuo asukkaiden arkeen sosiaalisuutta ja hauskaa tekemistä. Jokaisella asukkaalla on osoitettu omahoitaja, joka tukee häntä ja sujuvoittaa hänen arkeaan. Omahoitajat tekevät tiivistä yhteistyötä myös asukkaidemme omaisten ja läheisten kanssa.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Yli-Maarian Validia-talo
Jenni Kaven
Palvelupäällikkö, Yli-Maarian Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkakyselyt

Outi Kivelä
Outi Kivelä
Aluepäällikkö, Kehitysvammapalvelut

Tule meille töihin

Modernit tilat tukevat asukkaan arkea ja toimintakykyä

Yksikerroksisen talomme kaikki tilat ovat esteettömiä, ja sekä asuinhuoneet että yhteiset tilat on suunniteltu helpottamaan asukkaiden omatoimista arkea ja ylläpitämään toimintakykyä. Talo on sisustettu raikkain värein, ja mukavissa, toiminnallisissa tiloissamme on viihtyisää ja turvallista asua. Pienryhmien omien oleskelutilojen lisäksi talossa on yhteinen monitoimitila ja esteetön oleskelupiha, jossa voi nauttia kesän lämmöstä ja rakentaa talvella vaikkapa lumiukkoja.

Talomme sijaitsee Yli-Maarian alueella, jonka uusissa palvelurakennuksissa on muun muassa kirjasto, päivittäistavarakauppa ja seurakuntakeskus. Terveysasemalle on matkaa noin kaksi kilometriä. Aivan talon tuntumasta pääsee nousemaan paikallisliikenteen bussiin, joka vie Turun keskustaan. Matkaa Turun ytimeen on noin 11 kilometriä.

Validialainen hoitaja.

Tule aivan uuteen työporukkaan

Yli-Maarian uudessa Validia-talossa pääset tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä kehitysvammaisten asukkaidemme kanssa. Työssäsi toimit osana innostunutta ja ammattitaitoista tiimiä. Tuemme, ohjaamme ja avustamme asukkaitamme päivittäisissä toimissa heidän tarpeidensa mukaisesti, ja kohtaamme jokaisen asukkaamme omana itsenään. Keskeisiä asioita työssämme ovat aito ihmisen kohtaaminen ja kuntouttava työote. Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana ja teet omais- ja muuta verkostoyhteistyötä. Ammattitaitosi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja asiakkaidemme vapaa-ajantoiminnan järjestämisessä.

Tietoa Yli-Maarian Validia-talosta

Yli-Maarian Validia-talossa pääset asumaan uudelle asuinalueelle, joka muodostuu vähitellen omanlaisekseen. Talomme läheltä löytyy luonnonkauniita maisemia, ja läheiseen kallioiseen metsään on kaavoitettu helppokulkuinen metsäreitti.

Tarjoamme myös Turun alueella kuntoutuspalveluja yksilölliset kuntoutustavoitteet huomioon ottaen. Turun fysioterapia on avoimuotoista ja sitä voidaan toteuttaa Turun Validia-talon kuntosalitilassa, asiakkaan kotona tai julkisissa allastiloissa allasterapiana.

Käyntiosoite

Vakiniituntie 9

20400 Turku

Yli-Maaria

Varsinais-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Ryhmäkoti
Rakennusvuosi:2022
Paikkojen määrä:18
Asuntojen koko:22,1-25 m2
Yhteiset tilat:Ruokailu- ja oleskelutiloja, sauna ja pyykkihuoltotilat.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kehitysvammaisten palveluasuminen