Siirry sisältöön

Haluamme luoda ikimuistoisen joulujuhlan asukkaillemme, jossa sinä hoitajana olet tärkeässä asemassa tämän mahdollistajana.

ILOisen joulumielen jakaminen

Juhlapyhiä vietetään meillä yhdessä asukkaiden kanssa. Asukkaiden läheiset käyvät usein joulun aikaan vierailuilla, ja talossa järjestetään erilaista ohjelmaa askartelujen ja pikkujoulujen merkeissä.

Keikkatöiden ja sijaisuuksien kautta sinulla on mahdollisuus valita oma työnteon rytmi, työskentelymuoto ja työvuorot. Voit tehdä töitä oman elämäntilanteesi mukaan, silloin kun sinulle sopii. Voit tehdä täyttä työviikkoa, eri pituisia sijaisuuksia, osa-aikatyötä tai puhdasta keikkatyötä tai jotain siltä väliltä. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täyspäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläisen lisäansioksi.

Olit sitten

niin meillä voi olla sinulle töitä!

Tarjoamme töitä etenkin loma-aikoina, mutta myös tuntityönä. Työt joulun aikana sijoittuvat pääsääntöisesti välille marraskuu – tammikuu 2023. Voit toki aloittaa jo aikaisemminkin ja valita jonkun muunkin työskentelyajankohdan! Voit olla myös vain alasta kiinnostunut, joka haluaa nähdä sosiaali- ja terveysalaa. Meillä on mahdollista työllistyä esimerkiksi tukipalvelutyöntekijäksi, jos alan koulutusta ei vielä ole.

Tutustu avoimiin joulun keikkatöihin ja sijaisuuksiin

Tutustu validialaisiin

Validia lukuina

Olemme Suomen vanhin, ainoa täysin vammaispalveluihin keskittynyt, sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa oleva yhteiskunnallinen yritys, ja osa Invalidiliitto-konsernia.

26

Paikkakunnalla ympäri Suomen

1 600

Työntekijät

45

Toimipisteitä