Siirry sisältöön

Pitäjänmäen esteetön Validia-talo sijaitsee kaikkien keskeisten palvelujen lähellä, ja talon tuntumassa on myös vehreä puisto. Yksikön ryhmäkodit on suunnattu kehitysvammaisille ja autismikirjolla oleville ihmisille, ja lisäksi talossa on asuntoja vaikeavammaisille. Kukin kerros asuntoineen on suunniteltu siellä asuvien ihmisten erityistarpeet huomioiden.

Tervetuloa meille

Pitäjänmäen Validia-talossa on kolme asuinkerrosta. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa on ryhmäkodit lievästi ja vaikeasti kehitysvammaisille sekä autismikirjolla oleville ihmisille. Kukin ryhmäkoti on suunniteltu juuri siellä asuvien ihmisten erityistarpeet huomioiden. Keittiöt ovat turvallisia, ja jokaisessa kerroksessa on viihtyisiä oleskelutiloja.

Ylimmässä kerroksessa on vammaispalvelujen asumisyksikkö, jossa on kymmenen valoisaa palveluasumisen yksiötä. Myös tästä kerroksesta löytyy yhteisiä oleskelutiloja, jotka on sisustettu kauniin neutraalein sävyin. Talon jokaisessa kerroksessa pääsee lisäksi nauttimaan ulkoilmasta tilavalla parvekkeella.

Asiakkaat ja hoitajat pelaavat lautapeliä ja juovat kahvia yhdessä.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7 Ryhmäkoti Valimo
Hoitajat, Pitäjänmäen Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7 4.kerros VPL
Hoitajat, Pitäjänmäen Validia-talo
Pia Kajava
Yksikönpäällikkö, Pitäjänmäen Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Outi Kivelä
Outi Kivelä
Aluepäällikkö, Kehitysvammapalvelut

Tiivistä yhteistyötä uudessa Pitäjänmäen yksikössä

Talomme omahoitajat tekevät tiivistä yhteistyötä asukkaidemme omaisten ja läheisten kanssa.

Keväällä 2020 avatun Validia-talon asuntojen ja toimintaympäristön suunnittelussa on huomioitu turvallinen asuminen ja esteettömyys. Talon sisääntulokerroksessa sijaitsevat saunan ja toimiston lisäksi pyörätuoliparkki ja kurahuone. Samassa kerroksessa toimii myös päiväkoti, mutta Validia-talon tiloihin tullaan sisään oman aulan kautta.

Validialainen hoitaja.

Tule töihin mukavaan porukaan hyvien kulkuyhteyksien päähän

Pitäjänmäen Validia-talossa on ryhmäkodit kehitysvammaisille ja autismikirjolla oleville ihmisille sekä vammaispalvelujen asumisyksikkö. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä myös asukkaidemme omaisten ja läheisten kanssa. Pitäjänmäen Validia-taloon on helppo ja kiva tulla töihin. Niin bussit kuin junatkin tuovat lähelle, ja omalla autolla liikkuville on varattu paikat lämmitetystä parkkihallista. Samaan parkkihalliin voit jättää myös polkupyöräsi. Hallista pääset suoraan talon avariin pukeutumis- ja peseytymistiloihin huuhtomaan pyörämatkan pölyt pois.

Tietoa Pitäjänmäen Validia-talosta

Terveysasema on heti Validia-talon vieressä, ja ruokakauppaan pääsee suoraan talon oman lämmitetyn parkkihallin kautta. Junat ja bussit kulkevat aivan talon tuntumasta ja vievät suoraan Helsingin keskustaan tai 3,5 kilometrin päässä sijaitsevaan suureen kauppakeskukseen, josta löytyvät kauppojen, kampaamojen ja apteekin lisäksi niin elokuvateatteri kuin suuri kirjastokin. Lähikirjastoon taloltamme on matkaa noin 700 metriä, samoin Pitäjänmäen kirkkoon.

Alueella on monimuotoista asutusta, myös muita erityisryhmien koteja. Vehreyttä löytyy talon viereiseltä puistoalueelta.

Käyntiosoite

Konalantie 6 B

00370 Helsinki

Pitäjänmäki

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:2020
Paikkojen määrä:42
Asumisen tyyppi:Kehitysvammaisten palveluasuminen, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen
Yhteiset tilat:Oleskelutilat, ryhmäkotien yhteiset keittiöt ja sauna.
Palvelumme:Asumispalvelut, Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu