Siirry sisältöön

Esteettömät, keskellä Helsinkiä sijaitsevat tilamme mahdollistavat monipuolisen kuntoutuksen toteuttamisen ja tutustumisen soveltavan liikunnan mahdollisuuksiin. Voit saapua kuntoutukseen helposti joko julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Synapsia palvelee valtakunnallisesti kuntoutujia ympäri Suomea.

Monipuoliset kuntoutustilat erinomaisella sijainnilla

Kuntoutuskeskuksemme tilojen monipuolisuus mahdollistaa kattavasti erilaiset yksilö- ja ryhmäterapiat. Tiloissamme on muun muassa allas- ja saunaosasto, esteetön kuntosali, täysimittainen liikuntasali liikuntavälineistöineen, korkea kiipeilyseinä, toimintaverstas kädentaitojen harjoittamiseen, harjoituskeittiöt, aisti- ja rentoutushuone ja monipuolista teknologiaa ylä- ja alaraajakuntoutukseen sekä teknologiaa ja apuvälineitä tietokoneen käyttöön ja ympäristönhallintaan.

Avara kuntoutuskeskuksemme sijaitsee katutasossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Laaksossa. Pääovet toimivat sähköllä ja ne avautuvat klo 7.

Esteettömissä toimitiloissamme on leveät käytävät ja pääset liikkumaan hissillä kaikissa kerroksissa. Inva WC:t löytyvät joka kerroksesta. Avustajakoirat ovat myös tervetulleita kuntoutuskeskukseemme, ilmoitathan mahdollisista eläinallergioista ajanvaraustasi tehdessäsi.

Lisätietoja kuntoutuskeskus Synapsiasta asiakaspalvelustamme

Kuntoutuksen valtakunnallinen asiakaspalvelu
Nordenskiöldinkatu 18 B, 00250 Helsinki

Kuntosali- ja liikuntapalvelumme

Kuntoutuskeskuksestamme löytyy esteetön, myös pyörätuolikäyttäjälle soveltuva täysimittainen kuntosali sekä  HUR:n helppokäyttöiset paineilmalaitteet, jotka mahdollistavat kuntosaliharjoittelun monille eri käyttäjäryhmille.  Voit harjoitella kuntosalilla joko ohjatuilla vuoroilla tai omatoimisesti.

Viikottaisissa soveltavan liikunnan ryhmissä harjoitellaan voima- ja kestävyyskuntoa hauskojen ja monipuolisten harjoitteiden avulla. Soveltavan liikunnan välineitä on lainattavissa ryhmien ajaksi.

Liikuntasali mahdollistaa monipuolisesti soveltavan liikunnan lajikokeilut ja ryhmäliikunnan.

Toteutamme liikuntakokeiluja mm. seuraavissa lajeissa:

Sauna- ja allasosasto

Esteettömältä sauna- ja allasosastoltamme löytyy kaksi uima-allasta, joissa molemmissa veden lämpötila on yli 31 astetta. Toinen altaistamme on ns. terapia-allas ja toinen täysimittainen uima-allas. Altaat monipuolisine terapiavälineistöineen soveltuvat monille ero asiakasryhmille.

Pyörätuolia käyttävä kuntoutuja pelaa sulkapalloa kuntouttajan kanssa.

Tutustu lisää lajikokeiluihin ja liikuntapainotteisiin kuntoutusjaksoihimme

Kuntoutuskeskus Synapsian ruokalista

Saapumisohjeet

Esteettömät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Töölössä, osoitteessa Nordenskiöldinkatu 18 B. Voit saapua meille joko julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Bussit 69, 500, 506, 510, 662 ja 848 tuovat sinut lähelle. Myös raitiovaunut 2 ja 3 pysähtyvät lähelle toimitilojamme.

Hae HSL:n reittiohjeita(siirryt toiseen palveluun)

Käyntiosoite

Nordenskiöldinkatu 18b

00250 Helsinki

Töölö

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Palvelumme:Kuntoutuspalvelut