Siirry sisältöön

Esteettömät, keskellä Helsinkiä sijaitsevat tilamme mahdollistavat monipuolisen kuntoutuksen toteuttamisen ja tutustumisen soveltavan liikunnan mahdollisuuksiin. Voit saapua kuntoutukseen helposti joko julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Synapsia palvelee valtakunnallisesti kuntoutujia ympäri Suomea

Keskeinen sijainti ja esteettömät tilat

Avara kuntoutuskeskuksemme sijaitsee katutasossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääovet toimivat sähköllä ja ne avautuvat klo 7.45. Esteettömissä toimitiloissamme on leveät käytävät ja pääset liikkumaan hissillä kaikissa kerroksissa. Inva WC:t löytyvät joka kerroksesta.

Lisätietoja kuntoutuskeskus Synapsiasta asiakaspalvelustamme

Kuntosali- ja liikuntapalvelumme

Kuntoutuskeskuksestamme löytyy esteetön, myös pyörätuolikäyttäjälle soveltuva täysimittainen kuntosali sekä  HUR:n helppokäyttöiset paineilmalaitteet, jotka mahdollistavat kuntosaliharjoittelun monille eri käyttäjäryhmille.  Voit harjoitella kuntosalilla joko ohjatuilla vuoroilla tai omatoimisesti.

Liikuntasali mahdollistaa monipuolisesti soveltavan liikunnan lajikokeilut ja ryhmäliikunnan.

Toteutamme liikuntakokeiluja mm. seuraavissa lajeissa:

Pyörätuolia käyttävä kuntoutuja pelaa sulkapalloa kuntouttajan kanssa.

Tutustu lisää lajikokeiluihin ja liikuntapainotteisiin kuntoutusjaksoihimme

Sauna- ja allasosasto

Esteettömältä sauna- ja allasosastoltamme löytyy kaksi uima-allasta, joissa molemmissa veden lämpötila on yli 31 astetta. Toinen altaistamme on ns. terapia-allas ja toinen täysimittainen uima-allas. Altaat monipuolisine terapiavälineistöineen soveltuvat monille ero asiakasryhmille.

Saapumisohjeet

Esteettömät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Töölössä, osoitteessa Nordenskiöldinkatu 18 B. Voit saapua meille joko julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Bussit 69, 500, 506, 510, 662 ja 848 tuovat sinut lähelle. Myös raitiovaunut 2 ja 3 pysähtyvät lähelle toimitilojamme.

Hae HSL:n reittiohjeita(siirryt toiseen palveluun)

Käyntiosoite

Nordenskiöldinkatu 18b

00250 Helsinki

Töölö

Uusimaa

Reitti tänne

Perustiedot

Palvelumme:Kuntoutuspalvelut