Siirry sisältöön
Tourulan Validia-talo ulkoapäin, kerrostalo, jossa lasitetut parvekkeet.

Tourulan esteettömässä Validia-talossa asut ympäristössä, jossa on vilkas kulttuurielämä ja kaikki palvelut lähellä. Läheltä löytyvät myös Jyväsjärven rantaraitin esteettömät ulkoilumaastot.

Tervetuloa meille

Tourulan Validia-talo on lämminhenkinen ja aktiivinen yhteisö, jossa kaikki tuntevat toisensa. Talossa järjestetään monipuolista viriketoimintaa ja vapaa-ajan toimintaa, joita suunnitellaan asiakkaiden toiveiden pohjalta. Vietämme muun muassa luku- ja pelihetkiä, ja kaverikoirat vierailevat ilahduttamassa meitä. Järjestämme mielellämme myös erilaisia teemajuhlia; juhlimme yhdessä niin joulua, juhannusta, pääsiäistä kuin ystävän- ja naistenpäivääkin. Kesällä vietämme omalla terassillamme grilli-iltoja.

Tourulan Validia-talon yhteistila, missä takka.
Tourulan Validia-talon kuntosali, missä erilaisia kuntoiluvälineitä.
Tourulan Validia-talon terassi.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Tourulan Validia-talo
Satu Pollari
Yksikönpäällikkö, Tourulan Validia-talo
Anni Kivekäs
Fysioterapeutti, Tourulan Validia-talo ja Jyväskylän Validia-talo
Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Tilavat ja valoisat asunnot aivan keskustan tuntumassa

Asuntomme ovat tilavia ja valoisia, ja niissä kaikissa on lasitettu parveke, joka toimii kesäisin viihtyisänä oleskelutilana. Talvisin taas on mukava piipahtaa takkatulen lämpöön alakerran ruokasaliin, jossa voi samalla tavata naapureitaan.

Talomme alakerrassa on takalla varustettu viihtyisä oleskelu- ja ruokailutila, jota asukkaat voivat varata myös omiin tilaisuuksiinsa. Lisäksi alakerrassa on kuntosali, jossa Validian fysioterapeutti ottaa vastaan asiakkaita ja rakentaa jokaiselle asiakkaalle uniikin ja tavoitteellisen kuntoutuspolun. Hänen palveluitaan on myös tarjolla kotikäynteinä. Muina aikoina sali laitteineen on asukkaiden vapaassa käytössä.

Päivätoimintaan asukkaamme voivat osallistua läheisessä Jyväskylän Validia-talossa.

Validialainen hoitaja.

Tule iloiseen ja yhteisölliseen työyhteisöön

Tourulan Validia-talon työilmapiiristä kertoo parhaiten se, että käytävillämme kuulee usein naurua. Hyvä yhdessä tekemisen henki ja yhteinen huumori ovat tärkeimpiä voimavarojamme. Meillä kaikki auttavat kaikkia, yksikönpäällikköä myöten. Työkaverilta saa aina tukea. Työ Tourulassa on monipuolista, ja meillä pääset myös tutustumaan apuvälineteknologiaan laajasti. Olemmekin saaneet esimerkiksi opiskelijoilta palautetta siitä, että Tourulan Validia-talossa todella kertyy kokemusta monenlaisista työtehtävistä.

Tietoa Tourulan Validia-talosta

Tourulan Validia-talo sijaitsee nuorekkaalla kerrostaloalueella historiallisten Veturitallien kupeessa, aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Naapurustossa on runsaasti muun muassa opiskelija-asuntoja, ja Veturitalleilta löytyy esteettömiä harrastustiloja ja kahvila. Keskustan monipuolisten palvelujen äärelle on matkaa alle kilometri. Myös Paviljonki kulttuuripalveluineen sijaitsee alle kilometrin päässä talostamme. Matkakeskuksen juna- ja bussiasemillekin on matkaa vain pari sataa metriä.

Esteettömässä ympäristössämme on helppo liikkua. Pihapiiristämme sujahtaa muutamassa minuutissa Jyväsjärven rantaraitille ulkoilemaan esteettömästi. Rannalta löytyy myös satama-alue, josta kehitetään kaupunkilaisten viihtyisää olohuonetta, ja Lutakon alueella noin kilometrin päässä taloltamme pääsee nauttimaan elävästä musiikista kesäfestivaalien merkeissä.

Käyntiosoite

Vaihdekuja 4

40098 Jyväskylä

Keskusta

Keski-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:Tilailme remontoitu keväällä ja kesällä 2022
Paikkojen määrä:21
Asuntojen koko:37,5-42 m2
Yhteiset tilat:Takalla varustettu oleskelu- ja ruokailutila, jumppasali, jossa on kuntoiluvälineitä, pyykkitupa ja sauna.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen