Siirry sisältöön

Lielahden esteettömissä Validia-asunnoissa apua ja tukea on kuitenkin saatavilla ympäri vuorokauden. Itsenäisyyden ja oman rauhan lisäksi talossa vietetään viikoittain yhteistä aikaa kerhohuoneella jutellen ja kokkaillen.

Tervetuloa meille

Lielahden Validia-asuntoihin kuuluu yhteensä 12 yksiötä ja kaksiota, joista suurimmissa mahtuu hyvin asumaan pariskunta tai perhe. Kaikissa asunnoissamme on lasitettu parveke tai oma terassi.

Meillä arjen avainsanoja ovat oma rauha ja itsenäisyys. Henkilökunnan apua ja tukea on saatavilla ympäri vuorokauden, mutta jokainen asukkaistamme elää omassa rytmissään.

Lielahden Validia-talon kalustettu asunto.
Lielahden Validia-talon piha-alue, missä keinu, pöytä ja grilli.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Lielahden Validia-asunnot
Elisa Avelin
Yksikönpäällikkö, Lielahden Validia-asunnot
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Pia Kajava
Aluepäällikkö, eteläinen alue

Tule meille töihin

Lämmin ja kodikas yhteisö

Työntekijämme lähestyvät asioita positiivisella asenteella. Olemmekin saaneet kiitosta paitsi talon viihtyisyydestä ja kodikkuudesta myös siitä, että meillä voi tuntea olonsa turvalliseksi ja että ystävällinen henkilökuntamme ottaa asukkaiden toiveet hyvin huomioon.

Asukkaillamme on käytössään taloyhtiömme yhteiset sauna, pyykkitupa kuivaushuoneineen ja kerhotila, jonka voi myös varata omaan käyttöön vaikkapa järjestääkseen kutsut läheisilleen. Me validialaiset kokoonnumme viikoittain kerhohuoneelle juttelemaan ja kokkaamaan yhdessä. Näihin kokoontumisiin osallistuvat asukkaistamme ne, joiden aikatauluihin yhteinen hetki sillä kertaa sopii.

Talon vehreällä, koivujen varjostamalla sisäpihalla on mukava viettää aikaa varsinkin kesäisin esimerkiksi grillaillen. Pihalla tapaat halutessasi muitakin kuin meitä validialaisia, sillä samassa kerrostalossa kanssamme on muun muassa senioriasuntoja. Naapurimme ovat aina toivottaneet meidät lämpimästi tervetulleiksi myös taloyhtiön yhteisiin pihatapahtumiin.

Validialainen hoitaja.

Tule meidän motivoituneeseen ja sitoutuneeseen työporukkaan

Lielahden Validia-asunnoissa on tiivis mutta avoin työyhteisö, johon uudet ihmiset toivotetaan aina lämpimästi tervetulleiksi. Hyvä yhteishenkemme pohjautuu sille, että meillä on yhteinen näkemys työmme suunnasta: teemme asiakaslähtöistä työtä jokaisen itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Olemme motivoituneita ja sitoutuneita työhömme, minkä lisäksi mukavaa työilmapiiriämme pitää yllä hyvä huumori.

Tietoa Lielahden Validia-asunnoista

Lielahden Validia-asunnoilta on puolisen kilometriä matkaa esteettömään Lielahti-keskukseen, josta löytyy niin terveysasema, laboratorio, hammaslääkäri kuin kirjastokin. Lähellä on myös kaksi isoa automarketia ja lukuisia erikoisliikkeitä. Lielahden ja ympäröivien alueiden kehittyessä vauhdikkaasti palvelut lisääntyvät entisestään. Tampereen keskustaankin on Lielahdesta matkaa vain 6,5 kilometriä, ja sinne on meiltä hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Tampereen fysioterapeuttimme tarjoaa ammattitaitoisia ja yksilöllisiä kuntoutuspalveluita vammaisille ja vammautuneille ottaen huomioon kuntoutujan lyhyen ja pitkän ajan tavoitteet. Fysioterapia palveluita voidaan toteuttaa eri muodoissa Tampereen Validia-talon tiloissa, allasterapiana tai asiakkaan kotona.

Käyntiosoite

Rientolankatu 5 B 17a

33400 Tampere

Lielahti

Pirkanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Paikkojen määrä:12
Asuntojen koko:31,5-53,5 m2
Yhteiset tilat:Sauna, kerhohuone, pyykkitupa, kuivaushuoneita, ulkoiluvälinevarasto ja asuntokohtaiset häkkivarastot.
Palvelumme:Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen