Kangasalan Validia-asunnot

Validian upouudet asunnot sijaitsevat Kangasalan upeissa järvimaisemissa kaupungin ytimessä, hyvien palvelujen keskellä. Kangasala on viehättävä, kasvava 30 000 asukkaan kaupunki, josta bussi vie nopeasti ja helposti Tampereen keskustaan. Bussipysäkki on muutaman kymmenen metrin päässä talon ovelta. TAYS:iin taas pääsee suoraan Lahdentietä pitkin.
Kangasalan Validia asunnot havainnekuva

Täydellinen sijainti luonnon helmassa kaupungin keskellä

Kangasalan Validia-asunnot sijaitsevat talossa, jonka toisella puolella avautuu idyllinen järvimaisema ja toisella puolella kaupungin keskusta palveluineen.

Validia-asuntoja ympäröivä maisema on suorastaan postikorttimaisen kaunis, kun viereinen Kirkkojärven selkä kimmeltää auringossa. Tässä vehreässä ympäristössä on mukava ulkoilla esteettömällä lenkkipolulla, joka lähtee aivan talon vierestä.

Talon toiselta puolelta löytyy Kangasalan vilkas keskusta palveluineen. Validia-asunnoista on vain parin kolmensadan metrin matka päivittäistavarakauppoihin, ja yhtä lähellä ovat niin tori, apteekki, kirjasto kuin Kangasala-talon kulttuuripalvelutkin.

Heti taajaman takana pilkottaa toinen järvi, Vesijärvi, ja maisemaa koristaa myös 1760-luvulla rakennettu komea kivikirkko.

Nykyaikaiset asunnot monimuotoisessa talossa

Validialla on vuonna 2019 valmistuneessa talossa yhteensä 15 avaraa, nykyaikaista asuntoa neljässä eri kerroksessa. Talossa on myös muita vuokralaisia, joten käytävillä ja talon viihtyisällä sisäpihalla tutustut monenlaisiin naapureihin.

Lisää eloa pihapiiriin tuo viereinen uimahalli, jonne Validia-asunnoistakin on helppo piipahtaa vaikkapa saunomaan.

Talon kivijalassa toimivat muun muassa kuntoutuspalvelujen tarjoaja ja ruokaravintola. Lounasta saa myös uimahallin kahvilasta, ja runsaasti lisää ravintolavaihtoehtoja löytyy Kangasalan keskustasta. Kesäaikaan lounaalle voi piipahtaa tunnelmalliseen torikahvilaankin.

Helposti ja nopeasti Tampereelle

Vaihtelua tai lisää ajanvietemahdollisuuksia kaivatessasi pääset Kangasalan idyllistä helposti ja nopeasti visiitille viereiseen Tampereen kaupunkiin. Bussit kulkevat aamuvarhaisesta iltamyöhään aivan talon tuntumasta, ja taksilla tai omalla autolla voi ajaa suoraan ulko-oven eteen.

Kangasalan Validia-asuntoihin on myös helppo tulla vierailulle, sillä parkkitilaa löytyy sekä talon pihasta että viereisestä pysäköintitalosta.

Tietoa talosta

  • Valmistunut kesällä 2019
  • 15 nykyaikaisia 31–34,5 m²:n asuntoa
  • Erikoismitoitettu hissi
  • Asukkailla on käytössään kutsujärjestelmä, jolla apua voi kutsua mihin aikaan tahansa
Kangasalan Validia asunnot

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkä ja ateriat.

Kangasalan Validia-talon omavalvontasuunnitelma (dokumenttia päivitetään)

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake