Tammelan Validia-asunnot

Tammelan Validia-asunnoissa vietät itsenäistä, omannäköistäsi elämää runsaiden harrastus- ja ajanvietemahdollisuuksien keskellä.
Thumbnail
piha1
Piha2

Itsenäistä elämää Tammelan eläväisessä kaupunginosassa

Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee Tampereen keskustassa, Tammelan kaupunginosassa. Lähietäisyydellä ovat tärkeimmät jokapäiväisessä elämässä tarvittavat palvelut, kuten apteekki, kauppa ja tori. 
Keskustan monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissa. Tampere tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia myös pyörätuolilla liikkuville, kuten opiskelua, kulttuuria ja urheilua.

Tietoa talosta

  • 10 asuntoa, joiden koko vaihtelee 43 m² kokoisista yksiöistä 60 m² kokoisiin kaksioihin.
  • Yhteiset tilat: kerhohuone ja pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpu ja kuivaushuone.
  • Asuntokohtainen varastotila.
  • Asukkaat voivat varata kerhohuonetta omiin tilaisuuksiinsa.
keittiö
Olohuone 2
 

Tammelan Validia-asunnoissa jokainen ihminen viettää aidosti itsenäistä ja omannäköistään elämää. Arjen rutiinit aamuheräämisistä ja ruoanlaitosta lähtien suunnitellaan ja toteutetaan kunkin asukkaan oman elämänrytmin mukaan.

Meiltä on helppo lähteä harrastuksiin ja vapaa-ajanvietteisiin, sillä talo sijaitsee keskeisellä paikalla Tammelan eläväisessä kaupunginosassa. Lähellä ovat niin Tammelan tunnelmallinen tori ja moninaiset palvelut kuin Kaupin esteettömät ulkoilumaastotkin. 

Musiikin ystäville lähikortteleissa on tarjolla vaihtoehtoja Tampere-talon klassisista konserteista Tullikamarin rokkikeikkoihin.

Kaupungin suuriin teattereihin ja muihin ydinkeskustan rientoihin taas pääsee helposti bussilla, ja uusi raitiovaunulinjakin liikennöi aivan talon vierestä. Tammelan Validia-asunnoilta on hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet myös Tampereen muihin kolkkiin.

Oma sauna joka asunnossa

Asuntomme sijaitsevat luhtitaloissa ja kerrostalossa neljän talon taloyhtiössä. Validialla on taloyhtiössä yhteensä 10 asuntoa, joista pienimmät ovat 43-neliöisiä ja suurimmat 60-neliöisiä. 

Kaikissa asunnoissamme on oma sauna sekä oma piha tai iso parveke.

Talolla on myös yhteinen piha-alue, jossa meillä on mahdollisuus grillailla kesällä. Ja saatammepa keksiä muutakin mukavaa tekemistä nyt, kun voimme taas koronatilanteen lievennyttyä kokoontua isommalla porukalla turvallisesti.

Mutkatonta yhteiseloa mukavan henkilökunnan kanssa

Asukkaanamme opit tuntemaan henkilökunnan hyvin. Tammelan Validia-asunnoissa on töissä rempseitä, huumorintajuisia ihmisiä, joiden kanssa yhteiselo on mukavaa ja mutkatonta.

Halutessasi tutustut pihapiirissämme myös muihin ihmisiin kuin meihin validialaisiin, sillä samassa taloyhtiössä asuu monenlaisia, monenikäisiä vuokralaisia. Naapureinamme on muun muassa paljon lapsiperheitä – ja koiria, jotka tekevät mielellään tuttavuutta halukkaiden kanssa.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asukkaana sinulla on mahdollisuus osallistua Validia Asumisen järjestämään päivätoimintaan Tampereen Validia-talossa tai Hervannan Validia-talossa.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesiennakko ja muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yhteystiedot

Tammelan Validia-asunnoissa
Väinölänkatu 23 A 4
33500 Tampere

Yksikön omavalvontasuunnitelma

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake