Rovaniemen Validia-talo

Talomme sijaitsee Rovaniemen keskustan läheisyydessä, joten tarvittavat palvelut löytyvät viihtyisän ja toimivan kotimme läheltä. Talon takkahuoneen lämmössä tapaat talon muita asukkaita. 
Thumbnail
julkisivu
julkisivu

Sijainti

Talomme välittömässä läheisyydessä ovat kauppa, posti, apteekki ja ravintola. Lähellä sijaitsevat myös urheilukenttä, kauppatori ja rautatieasema. Kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa pyörätuolilla liikkuen.

Monipuolinen kauppakeskus Revontuli on talostamme vain muutaman korttelin päässä. Invalidiliitto on myöntänyt Kauppakeskus Revontulelle Helppo liikkua -tunnuksen. 

Tietoa talosta

  • 4 kerrosta.
  • 34 asuntoa, joista pääosa on yksiöitä kooltaan 29–29,5 m² ja kolme kaksiota 60,5 m².
  • Yhteiset tilat: ruokasali, oleskelutila, kuntosali, sauna, takkahuone, neuvotteluhuone, pyykkitupa, harrastetila, häkkivarasto ja apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen.
  • Tiloja on vuosien mittaan remontoitu ja uudistettu.
Keittio
Asunto

Erityistä

Järjestämme erilaisia yhteisiä tapahtumia, kuten grillijuhlia, pikkujouluja tai vaikkapa pilkkiretkiä. Nautimme yhdessä päiväkahveista muutaman kerran kuukaudessa.  

Talossamme vierailee säännöllisesti Suomen Karva-Kaverit ry:n eläinystäviä, joihin asukkaat voivat halutessaan tutustua. Talossa on takkahuone, jota voi varata myös yksityistilaisuuksiin. Takkahuoneella pidetään myös päivätoiminnan ryhmiä.

Ruokasali
Poro
Koira
Takka

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Samassa rakennuksessa toimii Rovaniemen Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Talossa toimii ateriapalvelu. Olemme saaneet paljon kehuja maistuvista aterioistamme. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Asukkailla on mahdollisuus pyykkihuoltoon ja autopaikan vuokraukseen.

Puska

Talon omavalvontasuunnitelmat

Yhteystiedot

Rovaniemen Validia-talo,
Pohjolankatu 14 -16,
96100 Rovaniemi
etunimi.sukunimi@validia.fi


 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake