Oulun Validia-talo

Talomme sijaitsee luonnonkauniilla ja rauhallisella Lintulan alueella luontopolun lähellä. Meillä voit asua turvallisesti ja itsenäisesti sekä hyödyntää talon yhteisiä esteettömiä tiloja. Oulun keskustaan on n. 3 km ja bussi keskustaan kulkee aivan talon vierestä.
Thumbnail
julkisivu
julkisivu

Oulun Validia-talo on ajanmukaistettu yksityiskohtia myöten

Oulun Validia-talontoimitilat on ajanmukaistettu vuonna 2020. Nykyaikaisissa ratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja asukkaiden tarpeisiin.

Kaikki talon yhteiset tilat ovat sävyltään tyylikkään vaaleita, ja vinyylilankkulattioilla on helppo ja mukava liikkua. Uudet valaistusratkaisut takaavat tasaisen valon, joka auttaa hahmottamista. 

Avarat tilat ja esteettömät ulkoilumahdollisuudet

Tallella ovat myös parhaat palat rakennuksen alkuperäisestä 1970-luvun hengestä: talosta löytyy niin avara takkahuone kuin askartelutilakin, ja lisäksi päivätoiminnalla on omat tilansa.

Myös asunnot ovat tilavia, ja niissä kaikissa on estettön lasitettu parveke. Parvekkeilta ja talon ikkunoista avautuvatnäkymät vehreään ympäristöön, jossa pääsee ulkoilemaan esteettömästi. Esteettömät ulkoilumahdollisuudet paranevat pian entisestään, sillä kaupunki kehittää parhaillaan alueen kevyen liikenteen väyliä.

Osaava ja sitoutunut henkilökunta tukenasi

Kaikki tarpeelliset palvelut löytyvät noin kilometrin säteellä talosta, ja Oulun ydinkeskustaankin on matkaa vain pari kilometriä. Keskustaan vievä bussi pysähtyy sadan metrin päässä talosta.

Asukkaiden tukena on 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänätalon osaava ja sitoutunut henkilökunta, jonka työkentelystä välittyy aito työn ilo.

Tietoa talosta

  • Neljä kerrosta ja 40 asuntoa, joista yksiöt ovat kooltaan 30,539,5 m² ja kaksio on 65,5 m².

  • 3 asuntoa on kalustettu lyhytaikaista asumista, kuten omaishoidon lomitusta varten.

  • Yhteiset tilat: ruokasali, sauna sekä tiloja harrastustoimintaa varten. Harrastustiloissa on nettipisteet.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille.

Osa asunnoista on kalustettu lyhytaikaista asumista varten, kuten esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Tuotamme Oulun Validia-talossa päivätoimintaa, joka järjestää arkisin aktivoivaa ja mukavaa tekemistä. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme henkilökohtaista apua vammaisille henkilöille. Henkilökohtainen avustaja auttaa päivittäisessä elämässä sovitusti, asiakkaan tarpeen mukaan.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
 

Olohuone
keittiö
Sauna
Ruokasali

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat.
Meillä voit maksaa myös palvelusetelillä.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yhteystiedot

Oulun Validia-talo
Kaislatie 1 A
90150 Oulu

Talon omavalvontasuunnitelma

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake