Thumbnail

Lahden Validia-talo

Talomme sijainti Paavolan kaupunginosassa, Lahden keskustan palveluiden äärellä tuo elämiseen helppoutta. Tarjoamme laadukasta palveluasumista ja yhteistä tekemistä viihtyisässä ympäristössä.
julkisivu
julkisivu


Sijainti 

Kerrostalomme sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Ostoksille ja harrastuksiin, kuten kaupunginteatteriin ja kirjastoon, on lyhyt matka. Lyhyet etäisyydet, hyvät joukkoliikenneyhteydet ja liikkumisen helppous edesauttavat sujuvaa arkea.

Tietoa talosta

  • 46 asuntoa: 43 yksiötä kooltaan 31-39 m² ja 3 kaksiota kooltaan 63-63,5 m². Kaksiot sopivat myös pariskunnille tai perheasunnoiksi.
  • Useassa asunnossa on parveke.
  • Osa asunnoista on sisustettu lyhytaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi.
  • Yhteiset tilat: ruokasali, takkahuone, sauna, pyykkitupa ja harrastetila.
Tyhja asunto
keittiö
Tyhja asunto
Kylpyhuone

Erityistä

Kaunis piha-alue kutsuu nauttimaan ja yhteistä aikaa voi viettää myös viihtyisäksi kalustetussa takkahuoneessa. Yhteisissä tiloissa on piano ja äänentoistolaitteet. Järjestämme talossa yhteisiä juhlia ja teemapäiviä pitkin vuotta. Asukkaat voivat myös varata yhteistiloja omiin tilaisuuksiinsa.

Samassa rakennuksessa toimii Lahden Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Asiakkaat osallistuvat aktiivisesti toiminnan suunnitteluun ja erityisen suosittuja ovat retket lähialueen erilaisiin ja ajankohtaisiin kohteisiin. Käymme yhdessä myös teatterissa.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Kaksi asuntoa on kalustettu lyhytaikaista asumista varten tai määräaikaiseen asumiseen, joka sopii esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Tuotamme henkilökohtaisen avustamisen palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden koteihin.

Talossamme toimii ateriapalvelu ja ruoan valmistamme talon omassa keittiössä. Käytössä on kuuden viikon välein vaihtelua tuova ruokalista, jonka lisäksi on erikoispäiviä eri teemojen mukaisesti. Asiakkaat voivat nauttia haluamansa ateriat yksikön yhteisissä tiloissa. Tarvittaessa toimitamme ateriat kotiin palvelukäyntien yhteydessä.

Ruokailumahdollisuus on myös talon ulkopuolella asuvilla henkilöillä. Kysy lisää tarkemmin suoraan talosta!

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Lahden Validia-talon vapaat asunnot.

Takkahuone
Sauna
Piha
Ruokailutila

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat. Vesimaksu sisältyy vuokraan.

Yhteystiedot

Lahden Validia-talo,
Heinäkatu 1,
15140 Lahti
etunimi.sukunimi@validia.fi

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake