Kokkolan Validia-talo

Talomme sijaitsee Koivuhaan kaupunginosan monipuolisten palveluiden ja ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Ympärillämme olevan mäntymetsikön rauhasta voit nauttia myös omalla parvekkeellasi.
Thumbnail
julkisivu
julkisivu


Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee Koivuhaan kaupunginosassa. Talon ympärillä on suojainen mäntymetsikkö, jossa on hyvät ulkoilumahdollisuudet. 
Talomme välittömässä läheisyydessä ovat myös liikuntaesteetön palvelukeskus, jossa on kauppoja, terveyskeskus, apteekki, kirjasto, kampaamo  sekä ravintoloita.

Tietoa talosta

  • 42 asuntoa: 36 kpl yksiöitä kooltaan 31 m² ja 36,5 m². Lisäksi talossa on 6 kpl kaksioita kooltaan 56 m². Kaksiot sopivat myös pariskunnille tai perheasunnoiksi.
  • Jokaisessa asunnossa on tilava parveke, kylpyhuone sekä keittiösyvennys tai keittiö.
  • Kaksi asunnoista on sisustettu lyhytaikaista asumista varten, esimerkiksi omaishoitajan vapaiden ajaksi.
  • Yhteiset tilat: ruokasali, kabinetti, liikuntatilat, sauna-, peseytymis- ja pukutilat, nettikahvila, monitoimitila ja neuvotteluhuone.
Asunto
keittiö
Aula
Pukuhuone

Erityistä

Tarjoamme laadukasta palveluasumista yli 30 vuoden kokemuksella. 

Perinteisiimme kuuluvat yhteiset tapahtumat, kuten asukkaiden pikkujoulut ja kevätjuhlat, ja pitkin vuotta järjestämme erilaisia ajankohtaan sopivia tapahtumia venetsialaisjuhlasta joulusaunaan. Pidämme yhteiskokouksia kerran kuukaudessa.

Voit myös varata yhteistilojamme omiin tilaisuuksiisi. Yhteistilojen muunneltavuus mahdollistaa erilaisia tilaratkaisuja.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Kaksi asuntoa on kalustettu lyhytaikaista asumista varten määräaikaiseen asumiseen, kuten esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Samassa rakennuksessa toimii Kokkolan Validia-päivätoiminta, joka tarjoaa monipuolista tekemistä arkisin. Suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa.

Viemme palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin: henkilökohtaisen avustamisen palveluita ja kotona tapahtuvaa asumisvalmennusta.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

ryhmätila
Yhteistila
Yhteistila
Sauna

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Asukas voi halutessaan liittyä kuukausiruokailuun ja varata maksullista pysäköintiä ja saunavuoroa.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Talon omavalvontasuunnitelma

Yhteystiedot

Palveluitamme voi maksaa myös palvelusetelillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää:
Palvelupäällikkö Mervi Kauppinen puh. 044 765 0760

Kokkolan Validia-talo
Metsonkuja 8
67800 Kokkola
 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake