Kaarinan Validia-talo

Kaarinan Validia-talo on avautunut Pompon alueelle. Esteettömässä yksikössä tarjotaan MONA Asuminen -palveluasumismuotoa henkilöille, jotka tarvitsevat erityisen paljon tukea arkeensa.

Kaarinan uusi MONA-yksikkö tarjoaa oman kodin rauhaa ja yksilöllistä tukea: uudessa MONA-yksikössä on huomioitu asiakkaiden yksilölliset tarpeet niin, että jokaisella on kotonaan mukava olla ja ympärillään riittävästi rauhaa. Talon asukkaiden rinnalla arjessa kulkee Validian moniammatillinen tiimi, joka järjestää myös paljon yhteisöllistä toimintaa.
Kaarinan Validia-talo2
  • Turun keskustaan pääsee bussilla ja matkaa on noin 8km. 
  • Talon lähellä sijaitsee ruokakauppa, jossa on palveluja mm. apteekki.
  • Alueella on hyvät ulkoilumaastot.
  • Esteettömässä yksikössä on 18 asukashuonetta ryhmämuotoisena asumisena. Talossa on erillinen yhteinen oleskelutila asukkaille. 

Kaarinan Validia-talo on suunniteltu monialaisen palveluasumisen eli MONA-asumisen asiakkaiden tarpeisiin. Uudessa MONA-yksikössä on mahdollistettu asukkaiden mukava ja viihtyisä asuminen sijoittamalla asunnot kahteen siipeen, ja tilat molemmissa siivissä on jaettu kahteen eri ryhmään.

Kummassakin siivessä asuu ihmisiä, joiden tarpeet kohtaavat. Näin kaikki asukkaat saavat ympärilleen tarvitsemaansa rauhaa ja yksityisyyttä. Kaarinan MONA-yksikössä jokainen voi elää omannäköistään elämää. Palvelut räätälöidään jokaisen asukkaan kohdalla juuri häntä varten, ja hänen rinnallaan arjen mahdollistajana on Validian moniammatillinen tiimi.

Yhteistilat on suunniteltu asukkaiden tarpeiden mukaan

Moniammatillinen tiimi järjestää talossa myös paljon ryhmä- ja muuta yhteisöllistä toimintaa, jonka suunnittelussa huomioidaan asukkaiden toiveet ja tarpeet.

Useimmat MONA-asumisen asiakkaat viihtyvät parhaiten pienissä ryhmissä, ja tämä on huomioitu talon suunnittelussa. Kummassakin siivessä on omat yhteisölliset tilansa, jotka mahdollistavat pienten ryhmien mukavan yhdessäolon. Myös talon keskellä olevaa monikäyttöistä ruokasalitilaa voidaan hyödyntää yhteisöllisessä toiminnassa.

Avaralta pihalta helposti palveluiden äärelle

Kummastakin siivestä pääsee kauniille, avaralle pihalle, jossa on tilaa liikkua ja nauttia rauhaisasta ympäristöstä. Kaarinan Validia-talo sijaitsee uudella asuinalueella, ja naapureinamme on pientalojen asukkaita.

Oman pihan rauhasta pääsee helposti, esteettömiä reittejä myös palveluiden äärelle. Aivan talon lähellä on suuri kauppakeskus, josta löytyvät kaikki keskeiset palvelut.

Kaarinan Validia-talo1


Töihin Kaarinan Validia-taloon?

Kaarinan MONA-yksikössä pääset tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä. Monialaisen palveluasumisen asiakkailla on elämässään monenlaisia haasteita, ja palvelut on räätälöity jokaisen henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Meillä Kaarinan Validia-talossa huolehditaan siitä, että työntekijöillämme on valmiudet kohdata kaikki erilaiset vastaan tulevat tilanteet. Hyvän perehdytyksen lisäksi järjestämme työntekijöille koulutuksia tarpeen mukaan.

Moniammatillisessa tiimissämme et ole koskaan yksin, vaan teemme saumatonta yhteistyötä ja kohtaamme työn haasteetkin aina yhdessä. Tukenasi on myös yksikönpäällikkö, jonka tehtäviin kuuluu työn ja toiminnan jatkuva kehittäminen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme Turun seudulla.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake