Järvenpään Validia-talo

Järvenpään nykyaikainen Validia-talo on suunniteltu ja rakennettu ympärivuorokautista palveluasumista varten. Vasta valmistunut talo avataan asiakkaille alkuvuodesta 2022.
Kinnarin Validia-talo tarjoaa tehostettua palveluasumista

Järvenpään Validia-talo sijaitsee Kinnarin kaupunginosassa rauhallisella pientaloalueella, jossa asuu paljon muun muassa lapsiperheitä. Naapurustossa on tilaisuus tutustua monenlaisiin ja monenikäisiin ihmisiin; heti talon naapureina ovat päiväkoti ja tataarien rukoushuone.

Lähistöltä löytyvät myös kaikki keskeiset palvelut, ja niihin pääsee esteettömiä reittejä pitkin.

Järvenpään sosiaali- ja terveysasemalle on matkaa puoli kilometriä. Lähin kauppa on heti kahdensadan metrin päässä, ja reilun puolen kilometrin päästä löytyy maailman parhaaksi ruokakaupaksikin valittu suuri automarket.

Avara terassi ja vehreä oleskelupiha kutsuvat viihtymään

Kaksikerroksisessa Validia-talossa on 32 asuntoa, joissa kaikissa on oma keittiö. Lisäksi asukkaita palvelee kuumennuskeittiö, josta voi tilata Validian ateriapalvelun ruokia omassa kodissa tai yhteisissä tiloissa nautittavaksi.

Talon alemmassa kerroksessa on yhteinen ruokasali, ja kakkoskerroksessa on oleskelutila, josta pääsee avaralle terassille.

Terassin lisäksi ulkoilmasta voi nauttia talon oleskelupihalla. Pihan viheraluetta ympäröi viehättävä kuja, jossa onnistuu pienimuotoinen lenkkeilykin. Kesäaikaan vehreässä pihapiirissä on mukava viihtyä myös vaikkapa grillijuhlien merkeissä.

Hyvät ulkoilumahdollisuudet tasaisessa maastossa

Talon ympäristössä ja lähialueilla on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Maasto on tasaista, ja esteettömiä reittejä pitkin pääsee lenkkeilemään esimerkiksi läheisille puistoalueille.

Lähistöltä löytyy myös urheilukenttä, jossa halukkaat pääsevät harrastamaan penkkiurheilua.

Kulttuuria taas voi harrastaa Järvenpää-talossa noin puolen kilometrin päässä Validia-talosta. Järvenpää-talossa järjestetään tapahtumia näyttelyistä konsertteihin.

Validia-talolta on hyvät kulkuyhteydet kauemmaskin: rautatieasemalle on matkaa 650 metriä, ja talon omalla pihalla on invaparkkipaikat. Myös vierailijoille löytyy parkkipaikkoja talon pihalta.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Lisätietoja asumisesta voit kysyä liiketoimintajohtaja Päivi Lindiltä, paivi.lind@validia.fi, puh. 040 848 0472.

Töihin Järvenpään Validia-taloon?

Upouudessa Järvenpään Validia-talossa on viihtyisät, toimivat tilat, jotka on suunniteltu nykyaikaista palveluasumista varten.

Taloon on hyvät kulkuyhteydet julkisilla liikennevälineillä, ja työntekijöiden autoillekin on varattu parkkitilaa pihasta.

Toiminta Järvenpään talossa on yhteisöllistä, mikä luo osaltaan taloon mukavaa ilmapiiriä. Vietämme paljon aikaa asukkaiden kanssa, ja järjestämme heille muun muassa virkistyshetkiä.

Katso avoimet työpaikkamme täältä.

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake