Iisalmen Validia-talo

Pienkerrostalomme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla n. kilometrin päässä Iisalmen keskustasta ja helposti saavutettavien palveluiden äärellä elät omannäköistäsi elämää. Asuntomme ovat tilavia ja niissä on joko parveke tai pieni piha.
Thumbnail
julkisivu
julkisivu toinen

 

Iisalmen Validia-talo on tiivis, lämminhenkinen yhteisö


Iisalmen Validia-talossa viihtyvyyttä luovat isot asunnot ja hyvä yhteishenki

Iisalmen Validia-talossa on isot, viihtyisät asunnot, ja vielä viihtyisämmäksi talon tekee hyvä yhteishenkemme. Tukenasi arjessa ovat mukavat, huumorintajuiset työntekijämme. Me kaikki yhdessä, työntekijät ja asukkaat, muodostamme tiiviin, lämminhenkisen yhteisön.

Leppoisat löylyt vasta remontoidussa saunassa

Talossa on torstaisin saunailta, jolloin vasta remontoidussa saunassamme on tarjolla leppoisat löylyt. Myös takkahuoneemme sisustus on uusittu vastikään. Asukkaat viettävätkin mielellään aikaa siellä muun muassa yhteisen Yeti-tablettimme parissa. Yetin ruudulla voi vaikkapa pelailla tai katsella elokuvia, ja voipa siihen virittää karaokenkin.

Mukavaa yhdessäoloa kauniilla pihalla

Kesällä viihdymme omalla kauniilla pihallamme, jonka grillikatoksessa myös asukkaat voivat halutessaan kokkailla. Järjestämme pihalla usein yhteistä tekemistä. Perinteisiimme kuuluu muun muassa, että juhannuksena paistamme yhdessä muurinpohjalettuja.

Koronakesänä pihamme toimi myös turvallisena omaisten tapaamispaikkana. Taloon on lisäksi järjestetty erillinen tapaamistila siltä varalta, että epidemia pahenee alueellamme.

Talon omalta pihalta on helppo jatkaa matkaa ulkoilemaan esteettömiä reittejä pitkin viehättäviin rantamaisemiin. Liikuntaa voi harrastaa myös läheisessä keilahallissa ja pian valmistuvassa uimahallissa. Lähin kauppa on muutaman sadan metrin päässä, ja kaupungin keskustaankin on omalta rauhalliselta alueeltamme matkaa vain kilometrin verran.

Tietoa talosta

  • Talossa on 25 asuntoa. 
  • 22 yksiötä ovat kooltaan 43–52 m².
  • Talossa on lisäksi kaksi 22 m²:n kokoista määräaikaisasuntoa. 
  • Asunnoissa on keittiö tai keittiösyvennys, tilava kylpyhuone sekä parveke tai piha.
  • Yhteisiä tiloja ovat iso takkahuone, ruokasali, liikuntasali ja katettu autokatos, jossa on 3 paikkaa.
Huone panorama
Käytävä
Päivätoiminta

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelumme ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Kaksi asuntoa on lyhytaikaista asumista varten, esimerkiksi omaishoidon lomitukseen.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja ateriat. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autokatospaikka kuukausihintaan.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.
 

Takkahuone
Takkahuoneen sali
Takkahuoneen sali toinen

 

Yksikön omavalvontasuunnitelma

 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake