Validia Ryhmäkoti Jatko

Tarjoamme yhteisöllistä, ympärivuorokautista palveluasumista kuudelle vaikeasti liikuntavammaiselle henkilölle. Yhteisöllisessä ryhmäkodissamme arvostamme viihtyisyyttä, yhteisiä aterioita ja toiminnan monipuolisuutta – kodin rauhaa unohtamatta.
Ryhmökoti Jatkon olohuone

Sijainti

Kotimme sijaitsee Pohjois-Haagassa, josta on hyvät kulkuyhteydet niin keskustaan kuin muuallekin Helsinkiin. Aivan lähellä sijaitsee Alppiruusupuisto, jonka pitkospuita käytämme paljon etenkin kesäisin.

Erityistä

Ruoanlaitto ja yhteisen pöydän ääreen kokoontuminen ovat osa ryhmäkotimme päivittäistä arkea. Nautimme ruoanlaitosta, ostoslistan suunnittelusta ja vuoroviikoin kaupassa käymisestä. Viihdymme yhteisissä tiloissa seurustellen ja osallistuen kodin töihin.

Jatkolla olet oman elämäsi herra, joka passiivisen vastaanottamisen sijaan aktiivisesti johtaa omaa elämäänsä. 

Yhteisiä tilaisuuksiamme ovat muun muassa taidekerho, seurakunnan pitämä kerho, yhteisökokous ja juttukerho, johon asukkaille tilataan tulkit ja keskustellaan ajankohtaisista aiheista. Toimintatorstai kokoontuu nimensä mukaisesti torstaisin ja pitää sisällään yhteisöllistä toimintaa asukkaiden toivomusten pohjalta. 

Ryhmäkodin kaikki yhteisöllinen toiminta on luonnollisesti vapaaehtoista.

Teemme yhteistyötä samassa talossa toimivan kehitysvammaisten ryhmäkodin Rastinkodin kanssa.

Palvelut

Tarjoamme yhteisöllistä ympärivuorokautista vaikeavammaisten palveluasumista kuudelle vaikeasti liikuntavammaiselle asiakkaalle. Asiakkaat tarvitsevat vammansa tai sairautensa vuoksi jatkuvaluontoisesti toisen henkilön apua päivittäisissä toiminnoissa suoriutumiseen vuorokauden eri aikoina tai muutoin erityisen runsaasti. 

Ryhmäkodin omavalvontasuunnitelma

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake