Siirry sisältöön

Vasta remontoidussa Turun Validia-talossa asukkailla on käytössään mukavat ja viihtyisät tilat, joissa löytyy aina juttuseuraa. Muun muassa ruokasalin uudet pyöreät pöydät kutsuvat rupattelemaan naapureiden kanssa.

Tervetuloa taloon

Turun esteetön Validia-talo on suuri yksikkö, jossa on aina elämää ja jossa löytyy aina juttukaveri. Yhteisissä tiloissamme on paljon järjestettyä ohjelmaa, ja vasta remontoidut tilat kutsuvat viihtymään myös naapureiden kesken; talomme yhteiset tilat on remontoitu kesällä 2022. Pihallamme viihtyvyyttä lisäävät uudet kukkaistutuksemme ja istutuslaatikkomme.

Talossamme aloitti kesällä 2022 toimintansa myös pienryhmäkoti, jossa on 7 asukaspaikkaa ja yhteistila. Ryhmäkodin palvelu on suunnattu ihmisille, joilla on suuri avuntarve ja jotka tarvitsevat henkilökunnan jatkuvaa läsnäoloa.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Turun Validia-talo
Anna Huttunen
Yksikönpäällikkö, Turun Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaajat
Päivätoiminnan ohjaaja, Turun Validia-talo
Henkilökohtaisen avun valtakunnallinen asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18
Carola Nylund
Fysioterapeutti, Turun Validia-talo
Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus, Turku

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tule töihin Turun Validia-taloon

Riikka Suikki
Rekrytointikoordinaattori

Asukastarinoita Turusta

Bodil Storå

Asuntohakemuksen täytin yhdessä isän kanssa, ja äiti epäili, että palaan kahden viikon päästä takaisin kotiin. Mutta en palannut!

Lue Turun asukkaiden ystävystymistarina

Harrastan kulttuuria, ja tässä on kaikki aivan lähellä, teatteri ja muut kaupungin menot. Ja tänne saa ottaa lemmikkieläimen.

Lue koko Monikan tarina

Parasta omassa asunnossa on se, että voin päättää itse, mitä teen, ja tulla kotiin niin myöhään kuin haluan.

Lue koko Kasperin tarina

Neurologista fysioterapiaa yksilölliset tavoitteet huomioiden

Tarjoamme avomuotoista fysioterapiaa Turun Validia-talon terapiatilassa, asiakkaan kotona tai toimintaympäristössä kotikäynteinä sekä allasterapiana julkisissa allastiloissa. Terapiatilassa on mahdollista toteuttaa painokevennettyä seisoimis- ja kävelyharjoittelua sekä monipuolisia ja turvallisia toimintakykyä ylläpitäviä ja kehittäviä harjoituksia erilaisia terapiavälineitä hyödyntäen. Fysioterapeuttimme on erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan ja laatii tavoitteet kuntoutukselle yhdessä asiakkaan kanssa yksilölliset tarpeet ja toimintakyky huomioiden.

Asukkaat viihtyvät yhteisissä tiloissa

Talostamme saman katon alta löytyy myös päivätoiminta, johon asukkaamme voivat osallistua. Tämän lisäksi järjestämme kerran viikossa yhteisen toimintatuokion, ja pidämme säännöllisesti myös asukaspalavereja pullakahvien kera. Vuoden mittaan juhlimme niin joulut, juhannukset kuin vaputkin.

Yhteisessä oleskelutilassamme on suuri tv-ruutu asukkaidemme yhteisessä käytössä, ja viihtyisässä grillikatoksessamme on kesäiseen aikaan mukava herkutella. Yhteisöllinen ruokailu naapureiden kanssa onnistuu ympäri vuoden vasta remontoidussa ruokasalissamme, jossa on korkeussäädettävät pöydät. Vuoden 2022 remontissa saimme ruokasaliin mukavat pyöreät pöydät, joiden ympärillä asukkaamme viihtyvät mielellään keskustelemassa. Yhteisiä tilojamme viilentää kesähelteillä mukavasti ilmalämpöpumppu.

Validialainen hoitaja.

Isossa Turun yksikössä työ on monipuolista ja aina pääsee oppimaan uutta

Turun Validia-talo on iso yksikkö, jossa työ on joka päivä monipuolista ja jossa pääset aina oppimaan uutta. Jokaisessa vuorossa on paljon henkilökuntaa, joten et jää missään tilanteessa yksin, vaan kollegat ovat aina apunasi ja tukenasi. Talossamme työskentelee vakituisesti sairaanhoitajia, jolla on omaa erityisosaamista, ja myös kolmen päällikkömme puoleen voi aina kääntyä. Talomme sijaitsee keskisellä paikalla lähellä Kupittaan asemaa, joten meille pääsee kätevästi niin julkisilla liikennevälineillä kuin polkupyörälläkin, ja omille autoillekin on pihallamme parkkitilaa.

Tietoa Turun Validia-talosta

Talomme sijaitsee mukavalla pientaloalueella, jossa on myös hyvät esteettömät ulkoilumaastot. Talon tuntumasta löytyy vehreitä, puistomaisia ulkoilualueita, ja lähellä on hyvät harrastusmahdollisuudet niin kuntoilijoille kuin penkkiurheilijoillekin: Kupittaan liikuntakeskus palloilukenttineen on aivan vieressämme, ja sekä Kupittaan palloiluhalliin että Marli-areenalle on meiltä matkaa alle kilometri.

Noin kilometrin päässä talostamme on lähin suuri automarket, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Lisää palveluja, harrastusmahdollisuuksia ja kulttuuritarjontaa löytyy Turun keskustasta, jonne taloltamme on matkaa hieman yli kaksi kilometriä. Matkan voi taittaa Turun kaupungin palvelulinjan matalalattiabussilla, jonka pysäkki on noin 500 metrin päässä talostamme. Turun yliopistollinen keskussairaala löytyy noin kahden kilometrin päästä.

Käyntiosoite

Hippoksentie 29

20720 Turku

Vasaramäki

Varsinais-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1982. Yhteiset tilat on remontoitu vuonna 2022.
Paikkojen määrä:64
Asuntojen koko:31-62 m2
Yhteiset tilat:Oleskelu- ja aulatila, ruokasali, päivätoiminnan tila, joka on iltaisin ja viikonloppuisin asukkaiden vapaassa käytössä ja jossa on iso tv, kuntosali, moderni ja tilava sauna, grillikatos sekä pyykkitupa, jossa on pesukoneita ja kuivausrumpuja.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Omaishoidon lomitus, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen