Porslahden Validia-talo

Talomme sijaitsee rauhallisella, vehreällä asuinalueella Vuosaaressa. Ylimmistä kerroksista avautuvat avarat näköalat. Talon vieressä on bussipysäkki, jolta pääsee niin metroasemalle kuin ostoskeskus Columbuksen runsaiden palvelujen äärelle.
Thumbnail
julkisivu
Parveke

Porslahden Validia-talon luonnonläheisestä idyllistä on helppo liikkua ympäri Helsinkiä

Porslahden Validia-talon ympäristössä on hyvät esteettömät lenkkeilymaastot, ja happea on mukavaa haukata myös talon suojaisalla terassilla ja asuntojen omilla parvekkeilla.

Porslahden Validia-talo sijaitsee Vuosaaressa rauhallisella alueella, vehreän metsäisissä maisemissa, joissa pääsee lenkkeilemään esteettömästi. Happea on mukava haukata myös talon omalla pihalla, jossa aurinkoinen terassi kutsuu viihtymään etenkin kesäaikaan. Suojaisalla terassilla voi jutustella naapureiden kanssa tai vaikkapa nauttia omasta rauhasta kirjaa tai lehtiä lueskellen.

Yhteisiä grilli-iltojakin terassilla on vietetty pitkälle syksyyn saakka, ja korona-aikana siellä on voinut tavata turvallisesti läheisiään.

Sauna ja terassi kattokerroksessa

Koronatilanteen lauettua yhteistä tekemistä voi taas järjestää myös talon oleskelutiloissa ja ravintolassa. Säännöllisten yhteisökokousten lisäksi asukkaat ovat aiemmin pitäneet yhteistiloissamme muun muassa runoiltoja. Tiloja voi varata myös yksityiseen käyttöön, vaikkapa oman lähipiirin juhliin. Alakerran yhteisten tilojen lisäksi talon kuudennessa kerroksessa on sauna, takkahuone ja iso terassimainen parveke, josta avautuvat komeat maisemat.

Myös jokaisessa asunnossa on oma parveke. Asunnot ovat esteettömiä ja viihtyisiä, ja niiden avara pohjaratkaisu mahdollistaa sen, että jokainen asukas voi varmasti sisustaa kotinsa omannäköisekseen.

Bussipysäkki talon ovella

Porslahden luonnonläheisestä idyllistä pääsee helposti ja nopeasti kaikkien palvelujen äärelle. Lähimpään ostoskeskukseen on matkaa vain pari kilometriä, ja bussi sinne kulkee aivan talon oven edestä. Bussi vie kätevästi myös läheiselle metroasemalle, josta hurauttaa parissakymmenessä minuutissa Helsingin keskustaan.

Tietoa talosta

  • 27 asuntoa kooltaan 41–42 m².
  • Yhteiset tilat: ruokasali, sauna, pesukoneilla, kuivausrummulla ja -kaapeilla varustettu pyykkitupa ja apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen. 
  • Talo on rakennettu vuonna 2002.
Sauna
Yleistila

Erityistä

Talon ruokasalissa voi viettää yhteistä aikaa toisten asukkaiden kanssa. Yhteistilat ovat varattavissa asukkaiden yksityistilaisuuksiin. järjestämme asukaskokouksen kerran kuussa.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Talossa toimii ateriapalvelu. Voit nauttia tilaamasi ateriat yksikön yhteisissä tiloissa tai tarvittaessa toimitamme ateriat kotiisi palvelukäyntien yhteydessä.
 

Katso ruokalista.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Meillä voit maksaa palveluita myös palvelusetelillä – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesimaksu sekä muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat. Talolle on myönnetty on ARA-rahoitusta.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yksikön omavalvontasuunnitelma

Yhteystiedot

Porslahden Validia-talo
Ruusuhelmenkatu 1
00960 Helsinki
 

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake