Kallahden Validia-talo

Talomme sijaitsee kauniilla ja merellisellä Vuosaaren asuinalueella. Lähellä on monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia, mutta myös Helsingin keskustaan on helppo kulkea.
Thumbnail

Sijainti

Kerrostalomme sijaitsee keskeisellä paikalla Vuosaaren kaupunginosassa, joka on rannan ja metsän tuntumassa. Meitä lähellä ovat urheilutalo, uimahalli, kulttuurikeskus Vuotalo, terveysasema, ruokakauppoja ja kauppakeskus Columbuksen monipuoliset palvelut.

Metroasemalle on lyhyt matka. Pienen metromatkan päässä ovat Itäkeskus sekä ydinkeskustan rajattomat mahdollisuudet ja palvelut.

Tietoa talosta

  • 11 asuntoa, jotka ovat 45,5–47 m² :n kokoisia yksiöitä.
  • Asukkaiden käytössä ovat sauna, pyykkikone sekä pyörä- ja apuvälinevarasto.

Lisäksi Kallahden Validia-talon lähellä Aurinkolahdessa (Gustav Pauliginkatu 8 A ja B) on kolme tukiasuntoa, joiden asukkaille tarjoamme palveluita kotiin asiakkaan tarpeen mukaan.

Erityistä 

Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki! Huolehdimme talon viihtyvyydestä esimerkiksi sisustamalla. Henkilökuntamme mielestä parasta talossamme ovat sijainti, syke, sympatia ja sosiaalisuus. 
 
Järjestämme mahdollisuuksien mukaan yhteisiä illanviettoja ja teematapahtumia. Pidämme kerran kuukaudessa myös yhteisen palaverin asukkaille ja henkilökunnalle.

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen

Asukkaan kustannuksiin kuuluvat vuokran lisäksi normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten vesi, sähkö ja mahdollinen saunamaksu.

Katso kaikki Validian vapaat asunnot.

Yhteystiedot

Kallahden Validia-talo,
Tyynylaavantie 15 A 
00980 Helsinki

Yksikön omavalvontasuunnitelmat

Toimipisteen palvelut
 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake