Siirry sisältöön

Vaasan Validia-talossa asut komeissa merellisissä maisemissa, ja tukenasi arjessa on ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta.

Tervetuloa meille

Vaasan esteetön Validia-talo sijaitsee Palosaaren merellisissä maisemissa, ja asukkaamme pääsevät nauttimaan komeista merimaisemista myös omista kodeistaan käsin. Kaikissa asunnoissamme on leveä parveke, joka tuo etenkin kesäaikaan kotiin paljon lisää tilaa ja avaruuden tuntua.

Osa asunnoistamme on kalustettu määräaikaiseen asumiseen esimerkiksi omaishoitajan lomituksen ajaksi. Talossamme toimii ateriapalvelu, ja saman katon alta löytyy myös erittäin aktiivinen päivätoiminta. Järjestämme lisäksi paljon muutakin yhteistä tekemistä. Kutsumme esimerkiksi asukkaiden läheiset kylään muutaman kerran vuodessa, ja yhdessä omaisten kanssa on sekä vietetty talon syntymäpäiviä että ratkottu tehtäviä joulurasteilla. Kesäaikaan olemme pitäneet tanssit isolla takapihallamme, ja kesäisiin perinteisiimme kuuluvat myös juhannuksen grillijuhlat.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Vaasan Validia-talo
Tuula Laulaja
Yksikönpäällikkö, Vaasan Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaaja
Päivätoiminnan ohjaaja, Vaasan Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkakyselyt

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Tule töihin Vaasan Validia-taloon

Riikka Suikki
Rekrytointikoordinaattori

Meillä on sitoutunut yhteisö ja aivan uudet yhteiset tilat

Talossamme on moniammatillinen ja monikulttuurinen henkilöstö, joka on ammattitaitoista ja asenteeltaan sitoutunutta. Henkilökunnan vaihtuvuus on meillä pientä, joten ehdit tutustua hyvin kaikkiin työntekijöihin, joita arjessasi tapaat. Ja kun järjestämme asukkaiden omaisille kahvi- tai iltapalatilaisuuden, kutsumme usein mukaan myös työntekijöiden perheet.

Yhteisten tilojemme remontti valmistui 2022. Samalla kun tilat maalattiin ja lattiapinnat uusittiin, yhteistilamme myös kalustettiin uudelleen, ja pihallammekin on nyt upouudet puutarhakalusteet. Kesähelteillä asukkaamme voivat vilvoitella paitsi pihamme varjoisissa siimeksissä myös sisällä talossa, sillä yhteisiä tilojamme viilentää ilmalämpöpumppu.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi moniammatilliseen ja monikulttuuriseen työporukkaamme

Mukavassa työporukassamme on monen ikäisiä ihmisiä monista eri kulttuureista. Meitä kaikkia yhdistää se, että teemme töitä aina toisiamme auttaen ja tukien. Isossa talossa on myös monenlaisia asukkaita, joiden kanssa pääset tekemään hyvin vaihtelevaa työtä ja oppimaan koko ajan uutta. Kaiken työmme periaatteena on asukkaiden itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.

Tietoa Vaasan Validia-talosta

Talomme läheltä, muutaman sadan metrin säteeltä, löytyvät kaikki tärkeät palvelut päivittäistavarakaupoista apteekkiin ja parturi-kampaamosta leipomoon. Esimerkiksi lähimpiin ruokakauppoihin on matkaa 250 metriä ja kirjastoon 400 metriä. Vaasan keskustan palvelut ovat kolmen kilometrin päässä.

Taloamme ympäröivissä Palosaaren merellisissä maisemissa on mukava ulkoilemaan esteettömiä reittejä pitkin. Rantaan ja Onkilahdenpuistoon on meiltä matkaa reilut 300 metriä.

Käyntiosoite

Käsityöläiskatu 10-14

65200 Vaasa

Palosaari

Pohjanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1983. Yhteiset tilat on remontoitu ja kalustettu uudelleen 2022.
Paikkojen määrä:34
Asuntojen koko:30,5-60 m2
Yhteiset tilat:Oleskelutila, kuntosali, tilava sauna ja pyykkitupa, jossa on pesukoneita ja kuivausrumpu. Asukkaiden käytössä on iltaisin ja viikonloppuisin monitoimitila, jossa on videotykki.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Omaishoidon lomitus, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen