Siirry sisältöön

Oulun Validia-talon toimitilat on ajanmukaistettu vuonna 2020. Nykyaikaisissa ratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja asukkaiden tarpeisiin.

Tervetuloa meille

Oulun esteettömän Validia-talon yhteiset tilat ovat sävyltään tyylikkään vaaleita, ja vinyylilankkulattioilla on helppo ja mukava liikkua.

Vuonna 2020 ajanmukaistetun talon sisustusratkaisuissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin ja asukkaiden tarpeisiin. Esimerkiksi uudet valaistusratkaisut takaavat tasaisen valon, joka auttaa hahmottamista.

Asukkaiden tukena on 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä talon osaava ja sitoutunut henkilökunta, jonka työskentelystä välittyy aito työn ilo.

Hoitaja ja asiakas tekevät yhdessä salaattia.
Hoitaja ja asiakas täyttävät yhdessä ristikkoa.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Oulun Validia-talo
Pia Savikuja
Palvelupäällikkö, Oulun Validia-talo
Lilli Kirjava
Yksikönpäällikkö, Oulun Validia-talo
Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet
Validialainen hoitaja.
Päivätoiminnan ohjaaja
Päivätoiminnan ohjaaja, Oulun Validia-talo
Joni Muurikainen
Rekrytointikoordinaattori
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Tilavat asunnot ja viihtyisät yhteistilat

Nykyaikaistetussa talossamme ovat tallella myös parhaat palat rakennuksen alkuperäisestä 1970-luvun hengestä: Oulun Validia-talosta löytyy niin avara takkahuone kuin askartelutilakin, ja lisäksi päivätoiminnalla on omat tilansa. Myös asuntomme ovat tilavia, ja niissä kaikissa on esteetön lasitettu parveke.

Parvekkeilta ja talon ikkunoista avautuvat näkymät vehreään ympäristöön, jossa pääsee ulkoilemaan esteettömästi. Esteettömät ulkoilumahdollisuudet paranevat pian entisestään, sillä kaupunki kehittää parhaillaan alueen kevyen liikenteen väyliä.

Validialainen hoitaja.

Tuukko nää meille töihin?

Oulun Validia-talossa pääset tekemään monipuolista työtä omistautuneessa ja sitoutuneessa työporukassa, jossa työn ilo on aitoa. Talossa on 40 asuntoa, joten tutustut työssäsi monenlaisiin asukkaisiin ja olet osa heidän arkeaan. Osa arkea nykyaikaisessa, ajanmukaistetussa talossa ovat myös apuvälineet ja uusimmat teknologiset ratkaisut, joita pääset hyödyntämään laajasti. Validia tarjoaa työntekijöilleen kilpailukykyiset edut. Saat työhösi perusteellisen perehdytyksen, ja työvuosien karttuessa pääset halutessasi täydennyskoulutuksiin. Työhyvinvointiin panostamme muun muassa tiiviillä yhteistyöllä työterveyshuollon kanssa ja Validiaan omalla Fiilis-toiminnalla.

Tietoa Oulun Validia-talosta

Kaikki tarpeelliset palvelut löytyvät noin kilometrin säteellä talosta, ja Oulun ydinkeskustaankin on matkaa vain pari kilometriä. Keskustaan vievä bussi pysähtyy sadan metrin päässä talostamme.

Käyntiosoite

Kaislatie 1 A

90150 Oulu

Lintula

Pohjois-Pohjanmaa

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1977, remontoitu 2020
Paikkojen määrä:40
Asuntojen koko:30,5-65,5 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, sauna sekä nettipisteillä varustettuja tiloja harrastustoimintaa varten.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Omaishoidon lomitus, Päivätoiminta, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen