Siirry sisältöön

Mikkelin esteetön Validia-talo tarjoaa asukkailleen kodikkaan, lämpimän ilmapiirin. Talomme ympäristössä yhdistyvät vanhan omakotitaloalueen rauha, vehreä luonto ja runsas kulttuuritarjonta.

Tervetuloa meille

Mikkelin Validia-talon sijaitsee Lehmuskylässä, joka on kaunis ja rauhallinen vanha asuinalue. Myös Mikkelin Validia-talolla on pitkät perinteet: talomme on valmistunut 1985. Rakennusajankohdan henki näkyy talossamme muun muassa avarina, viihtyisinä yhteistiloina, joihin kuuluu viehättävä takkahuone.

Mikkelin Validia-talon sauna.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hoitajat, Mikkelin Validia-talo
Marketta Montonen
Sairaanhoitaja, Mikkelin Validia-talo
Riitta Räsänen
Yksikönpäällikkö, Mikkelin Validia-talo

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Tule meille töihin

Nautimme yhteisestä ajasta takkahuoneen lämmössä

Asukkaamme kokoontuvat mielellään takkahuoneeseemme viettämään iltaa yhdessä ja vaikkapa laulamaan karaokea – johon henkilökuntammekin toki osallistuu. Viihdymme hyvin yhdessä, ja talossamme on kodikas ja lämmin ilmapiiri. Takkahuonettamme hyödynnetään myös monipuolisessa viriketoiminnassamme.

Avarasta ruokasalistamme avautuu näkymä Pankalammelle ja Mikaeli-konserttikeskukseen. Ruokasalin lisäksi asukkaamme voivat kokoontua ruokailemaan myös ulos. Rauhallisella piha-alueellamme on iso grillikatos, jossa on sekä puugrilli että takka. Grillikatoksessamme viihdymmekin infrapunalämmittimien lämmössä pitkälle syksyyn.

Talomme avarissa yhteistiloissa voi järjestää myös omia juhlia. Tähän tarkoitukseen viihtyisä takkahuoneemme sopii erityisen hyvin. Lisäksi talossa on fysioterapiatilat, joissa jumpparit käyvät tapaamassa asukkaitamme.

Validialainen hoitaja.

Tule oppimaan ja kehittymään mukavaan työyhteisöön

Työ meillä on monipuolista, ja pääset oppimaan paljon muun muassa erilaisista apuvälineistä. Henkilökuntaamme on kertynyt runsaasti hiljaista tietoa, sillä osa meistä on työskennellyt talossa 1980-luvulta asti. Myös uusien työntekijöiden on helppo tulla tähän porukkaan, jossa apua ja neuvoja on aina saatavilla. Liikkuminen työpaikalle sujuu kätevästi, sillä olemme lähellä Mikkelin keskustaa.

Tietoa Mikkelin Validia-talosta

Taloltamme pääsee kätevästi ulkoilemaan esteettömiä reittejä pitkin viereisen Pankalammen vehreisiin maisemiin. Lammen toisella rannalla on konserttitalo Mikaeli, jossa on tarjolla monipuolista kulttuuria ympäri vuoden.

Lähin päivittäistavarakauppa löytyy 300 metrin päästä. Mikkelin keskustan runsaiden palvelujen äärelle meiltä on matkaa 1,5 kilometriä. Matka taittuu mukavasti esteettömiä reittejä pitkin

Käyntiosoite

Kiiskinmäenkatu 4

50130 Mikkeli

Lehmuskylä

Etelä-Savo

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:1985
Paikkojen määrä:37
Asuntojen koko:26-67 m2
Yhteiset tilat:Ruokasali, takkahuone, kuntosali, sauna, grillikatos, pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpu ja kuivaustila, sekä yhteinen apuvälinevarasto, jossa on mahdollisuus sähköpyörätuolin lataamiseen.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen