Siirry sisältöön

Iisalmen esteettömässä Validia-talossa viihtyvyyttä luovat isot asunnot ja hyvä yhteishenki. Vietämme talossamme aktiivista arkea, johon kuuluu paljon yhteistä tekemistä.

Tervetuloa meille

Iisalmen Validia-talossa on tilavat, käytännölliset ja viihtyisät asunnot, ja myös yhteiset tilamme henkivät avaruutta, valoisuutta ja lämpöä.

Vielä viihtyisämmäksi talon tekee hyvä yhteishenkemme. Vietämme aktiivista arkea, ja järjestämme paljon yhteistä tekemistä. Hyvästä yhteishengestä kertoo myös iloinen puheensorina, joka täyttää ruokasalimme, kun asukkaamme kokoontuvat ruokailemaan.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7 (1)
Hoitajat, Iisalmen Validia-talo
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7 (2)
Hoitajat, Iisalmen Validia-talo
Annina Heikkinen
Yksikönpäällikkö, Iisalmen Validia-talo
ma-su klo 7–21 | juhannuksen poikkeusaukioloajat: pe 21.6. klo 7-15, la 22.6. klo 7-15, su 23.6. klo 7-18

Lisätietoja ja paikkatiedustelut

Tiivis ja lämminhenkinen yhteisö, jossa vietetään paljon aikaa yhdessä

Asukkaiden tukena arjessa ovat mukavat, huumorintajuiset työntekijämme. Me kaikki yhdessä, työntekijät ja asukkaat, muodostamme tiiviin, lämminhenkisen yhteisön. Sekä monet asukkaamme että työntekijämme ovat viihtyneet talossamme pitkään, joten tunnemme toisemme hyvin.

Meillä on torstaisin saunailta, jolloin remontoidussa saunassamme on tarjolla pehmeät löylyt. Myös takkahuoneemme sisustus on uusittu vastikään. Asukkaat viettävätkin mielellään aikaa siellä muun muassa yhteisen Yeti-tablettimme parissa. Yetin ruudulla voi vaikkapa pelailla tai katsella elokuvia, ja voipa siihen virittää karaokenkin.

Kesällä viihdymme omalla kauniilla pihallamme, jonka grillikatoksessa myös asukkaat voivat halutessaan kokkailla. Järjestämme pihalla usein yhteistä tekemistä. Perinteisiimme kuuluu muun muassa se, että paistamme juhannuksena yhdessä muurinpohjalettuja.

Validialainen hoitaja.

Tule osaksi huumorintajuista työyhteisöä

Iisalmen Validia-talossa pääset mukaan huumorintajuiseen työyhteisöön, jossa vallitsee hyvä yhteishenki. Työ meillä on monipuolista. Se on myös vaativaa, mutta kaikesta selvitään yhdessä. Työkavereilta saa aina tukea. Käytämme työssämme kuntouttavaa työotetta, ja otamme jokaisen ihmisen yksilönä. Monet asukkaistamme ovat asuneet meillä pitkään, joten he ovat tulleet meille hyvin tutuiksi. Olemme kaikki yhdessä tiivis, lämminhenkinen yhteisö.

Tietoa Iisalmen Validia-talosta

Meiltä on helppo lähteä ulkoilemaan esteettömiä reittejä pitkin viehättäviin rantamaisemiin. Matkaa rantaan on vain pari sataa metriä. Liikuntaa voi harrastaa myös reilun puolen kilometrin päässä sijaitsevassa keilahallissa ja pian valmistuvassa uimahallissa. Lähin kauppa on muutaman sadan metrin päässä, ja kaupungin keskustaankin on meiltä matkaa vain kilometrin verran.

Käyntiosoite

Kirkonsalmentie 2

74120 Iisalmi

Pohjois-Savo

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Kerrostalo
Rakennusvuosi:Yhteiset tilat, keittiö ja takkahuone remontoitu 2022.
Paikkojen määrä:25
Asuntojen koko:22-52 m2
Yhteiset tilat:Iso takkahuone, sauna ruokasali, liikuntasali ja katettu autokatos, jossa on kolme paikkaa.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Omaishoidon lomitus, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen