Siirry sisältöön

Hirvensalon Validia-talo on lämminhenkinen yhteisö, jossa asukkaat ja henkilökunta viettävät paljon aikaa yhdessä. Talomme luonnonkaunis ympäristö arvostetulla asuinalueella tarjoaa hyvät esteettömät ulkoilumahdollisuudet, ja lähistöltä löytyy myös esteetön uimaranta. Palvelutkin löytyvät läheltä, vaikka ollaankin Turun saaristossa.

Tervetuloa meille

Hirvensalon Validia-talo on pieni, rauhallinen yhteisö, jossa henkilökunnalla on aina aikaa asukkaille. Työntekijöillä ja asukkailla on luontevia juttuhetkiä pitkin päivää, sillä vietämme paljon aikaa yhteisessä oleskelutilassamme. Hirvensalosta löytyy myös rivitaloasuntoja, jotka soveltuvat loistavasti omaa rauhaa ja itsenäisyyttä kaipaaville asiakkaille. Rivitalossa on tarjolla samat ympäri vuorokautiset palvelut kuin erillistalon puolellakin. Henkilökunta tulee myös asukkaille tutuksi, sillä meillä viihdytään töissä pitkään: jotkut hoitajistamme ovat olleet töissä talossa aina sen avaamisesta asti.

Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hirvensalon Validia-talo
Anne Virmajoki
Palvelupäällikkö, Hirvensalon Validia-talo

Lisätietoja palveluista ja vapaista paikoista

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Et sää tänne töihin tulis?

Yhteisöllisyyttä ja oman rauhan harmoniaa Hirvensalon Validia-talossa

Avarat, valoisat asuntomme sijaitsevat kahdessa yksikerroksisessa rakennuksessa. A-talossa on asuntojen lisäksi kaikille yhteiset oleskelutilamme, ja joihinkin A-talon asuntoihin kuljetaan yhteisten tilojemme kautta. A-talossa keskitytään vahvasti yhteisöllisyyteen. B-talossa eli rivitalon puolella jokaisella on oma uloskäynti pihalle ja omalle terassille.

A-talon oleskelutilan yhteydessä on lisäksi suuri yhteinen terassi, jossa vietämme kesäiseen aikaan esimerkiksi grilli-iltoja. Vapaa-ajan toimintaamme kuuluvat myös muun muassa askartelu- ja jumppahetket sekä kaverikoirien vierailut. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

olisiko uusi kotisi Hirvensalossa?

Meillä on vapaita asuntoja B-talon eli rivitalon puolella, jossa asuntoihin on omat sisäänkäynnit pihalta sekä omat terassit. B-talossa on tarjolla samat ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelut kuin A-talossakin.

Nuoren Kasperin muutto omaan kotiin Hirvensalon Validia-taloon

Kasperi Savilahti on asunut kolme vuotta yksiössä Turun Hirvensalon Validia-talossa. Itsenäinen asuminen merkitsee hänelle ennen muuta vapautta.

Parasta omassa asunnossa on vapaus.

Lue koko Kasperin tarina

Yhteisöllistä arkea luonnon helmassa

Viihtyisän oleskelutilamme yhteydessä on keittiö ja ruokailutila, jonka pöydät ovat korkeussäädettäviä. Oleskelutilassamme harrastamme yhdessä muun muassa musiikin kuuntelua, seurapelien pelaamista ja leipomista. Tilasta löytyy tv:n ja viihde-elektroniikan lisäksi myös piano.

Talomme sijaitsee rauhallisella ja arvostetulla omakotitaloalueella, luonnonkauniissa ympäristössä, jossa on helppo ulkoilla esteettömästi. Merenrantaan ja esteettömälle uimarannalle on matkaa 1,5 kilometriä.

Meiltä on myös mahdollista osallistua Turun Validia-talossa järjestettävään päivätoimintaa, jossa monipuolinen ohjelma tuo rutiineja arkeen sekä lämminhenkinen yhteisö lisää yhteisöllisyyden ja osallisuuden kokemuksia.

Tarjoamme myös Turun alueella kuntoutuspalveluja yksilölliset kuntoutustavoitteet huomioon ottaen. Turun fysioterapia on avoimuotoista ja sitä voidaan toteuttaa Turun Validia-talon kuntosalitilassa, asiakkaan kotona tai julkisissa allastiloissa allasterapiana.

Validialainen hoitaja.

Töihin Hirvensalon Validia-taloon?

Hirvensalon Validia-talossa palvelujen tarve ja saatavuus kohtaavat hyvin, mikä luo taloon mukavan, rauhallisen ilmapiirin. Meillä saat viettää paljon aikaa mukavien asukkaidemme kanssa ja tutustua heihin hyvin; olemme usein koolla avarassa yhteistilassamme. Myös työkavereihin tutustut meillä hyvin, sillä vaihtuvuus henkilökunnassamme on pientä. Monet meistä ovat viihtyneet töissä Hirvensalossa aina talon avaamisesta lähtien.

Tietoa Hirvensalon Validia-talosta

Lähimpään ruokakauppaan ja pitseriaan on puolen kilometrin matka taloltamme, ja muut keskeiset palvelut löytyvät kolmen kilometrin päästä. Talon tuntumasta kulkeva matalalattiabussi vie kätevästi palveluiden ääreen sekä Turun keskustaan vielä runsaampien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja kulttuuritarjonnan ääreen. Matkaa keskustaan on noin yhdeksän kilometriä.

Käyntiosoite

Suvilinnantie 3

20900 Turku

Hirvensalo

Varsinais-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Rivitalo, erillistalo
Rakennusvuosi:2013
Paikkojen määrä:20
Asuntojen koko:38-50m2
Yhteiset tilat:yhdistetty oleskelutila, ruokasali ja keittiö, jonka yhteydessä on terassi, esteetön sauna ja pyykkitupa, jossa on pesukone ja kuivausrumpu.
Palvelumme:Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu, Kuntoutuspalvelut, Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen