Siirry sisältöön

Hirvensalon Validia-talo on lämminhenkinen yhteisö, jossa asukkaat ja henkilökunta viettävät paljon aikaa yhdessä. Talomme luonnonkaunis ympäristö tarjoaa hyvät esteettömät ulkoilumahdollisuudet, ja lähistöltä löytyy myös esteetön uimaranta.

Tervetuloa meille

Hirvensalon Validia-talo on pieni, rauhallinen yhteisö, jossa henkilökunnalla on aina aikaa asukkaille. Työntekijöillä ja asukkailla on luontevia juttuhetkiä pitkin päivää, sillä vietämme paljon aikaa yhteisessä oleskelutilassamme. Henkilökunta myös tulee asukkaille tutuksi, sillä meillä viihdytään töissä pitkään: jotkut hoitajistamme ovat olleet töissä talossa aina sen avaamisesta asti.

Meillä elät itsenäistä, aidosti omannäköistäsi elämää. Avarat, valoisat asuntomme sijaitsevat kahdessa yksikerroksisessa rakennuksessa. A-talossa on asuntojen lisäksi oleskelutilamme, ja joihinkin A-talon asuntoihin kuljetaan yhteisten tilojemme kautta. B-talossa asukkaat asuvat rivitalossa, josta jokaisella on oma uloskäynti pihalle ja omalle terassille.

A-talon oleskelutilan yhteydessä on lisäksi suuri yhteinen terassi, jossa vietämme kesäiseen aikaan esimerkiksi grilli-iltoja. Vapaa-ajan toimintaamme kuuluvat myös muun muassa askartelu- ja jumppahetket sekä kaverikoirien vierailut. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Hoitaja soittaa pianoa ja asiakkaat kuuntelevat ja laulavat mukana.
Validialainen hoitaja.
Hoitajat 24/7
Hirvensalon Validia-talo
Marika Koski
Palvelupäällikkö, Hirvensalon Validia-talo

Lisätietoja palveluista ja vapaista paikoista

Eija Kosunen
Eija Kosunen
Aluepäällikkö, Läntinen alue
Uudet asiakkuudet

Et sää tänne töihin tulis?

Nuoren Kasperin muutto omaan kotiin Hirvensalon Validia-taloon

Kasperi Savilahti on asunut kolme vuotta yksiössä Turun Hirvensalon Validia-talossa. Itsenäinen asuminen merkitsee hänelle ennen muuta vapautta.

Parasta omassa asunnossa on vapaus.

Lue koko Kasperin tarina

Yhteisöllistä arkea luonnon helmassa

Viihtyisän oleskelutilamme yhteydessä on keittiö ja ruokailutila, jonka pöydät ovat korkeussäädettäviä. Oleskelutilassamme harrastamme yhdessä muun muassa musiikin kuuntelua, seurapelien pelaamista ja leipomista. Tilasta löytyy tv:n ja viihde-elektroniikan lisäksi myös piano.

Talomme sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella, luonnonkauniissa ympäristössä, jossa on helppo ulkoilla esteettömästi. Merenrantaan ja esteettömälle uimarannalle on matkaa 1,5 kilometriä.

Validialainen hoitaja.

Töihin Hirvensalon Validia-taloon?

Hirvensalon Validia-talossa palvelujen tarve ja saatavuus kohtaavat hyvin, mikä luo taloon mukavan, rauhallisen ilmapiirin. Meillä saat viettää paljon aikaa mukavien asukkaidemme kanssa ja tutustua heihin hyvin; olemme usein koolla avarassa yhteistilassamme. Myös työkavereihin tutustut meillä hyvin, sillä vaihtuvuus henkilökunnassamme on pientä. Monet meistä ovat viihtyneet töissä Hirvensalossa aina talon avaamisesta lähtien.

Tietoa Hirvensalon Validia-talosta

Lähimpään ruokakauppaan ja pitseriaan on puolen kilometrin matka taloltamme, ja muut keskeiset palvelut löytyvät kolmen kilometrin päästä. Talon tuntumasta kulkeva matalalattiabussi vie kätevästi Turun keskustaan vielä runsaampien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja kulttuuritarjonnan ääreen. Matkaa keskustaan on noin yhdeksän kilometriä.

Käyntiosoite

Suvilinnantie 3

20900 Turku

Hirvensalo

Varsinais-Suomi

Reitti tänne

Perustiedot

Talotyyppi:Rivitalo
Rakennusvuosi:2013
Paikkojen määrä:20
Asumisen tyyppi:Vammaispalvelulain mukainen palveluasuminen
Asuntojen koko:38-50m2
Yhteiset tilat:yhdistetty oleskelutila, ruokasali ja keittiö, jonka yhteydessä on terassi, esteetön sauna ja pyykkitupa, jossa on pesukone ja kuivausrumpu.
Palvelumme:Asumispalvelut, Ateriapalvelu, Henkilökohtainen apu