Seinäjoen Validia-talo

Talomme sijaitsee esteettömien ulkoilureittien äärellä, kolmen kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta. Meillä asut tilavassa ja viihtyisässä asunnossa, jossa on oma parveke.
Thumbnail
julkisivu
julkisivu

Sijainti

Kerrostalomme on Kivistön kaupunginosassa, kolmisen kilometriä keskustasta, jonne kulkee läheltämme paikallisliikenteen busseja.

Puolen kilometrin päässä sijaitsee Toimintojen talo, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia. Sen yhteydestä löytyvät kahvila, kukkakauppa ja kampaamo.
Lähistömme esteettömät liikuntareitit laavuineen houkuttelevat ulkoilemaan. Uimahalliin ja keilahalliin on myös lyhyt matka. Seinäjoella järjestetään vuosittain Tangomarkkinat, Provinssirock ja paljon muita tapahtumia.

Tietoa talosta

  • 21 yksiötä, kooltaan 40–41 m².
  • Asuntojen keittiönurkkauksessa on uuni, liesi, jääkaappipakastin ja säädettävät tasot. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Kaikissa asunnoissa on parveke.
  • Yhteiset tilat: ruokailusali, tv:llä ja tietokoneella varustettu olohuone, keittiö, kuntoilu-/kerhohuone, sauna, pyykkitupa, jossa on pesukoneita, kuivausrumpuja ja mankeli, apuvälinevarasto, jossa voi ladata pyörätuolia, sekä sisäpiha ja terassi sähkögrilleineen.
  • Asuntokohtaiset varastot.
  • Talo on valmistunut vuonna 2013.
Ruokala
Ruokala
TV-tila
Aula

Erityistä

Teemme yhdessä retkiä, vietämme juhlia tai järjestämme muuta mukavaa tekemistä joka kuukausi. Suunnittelemme toiminnan yhdessä asukkaiden kanssa. Virikevastaava kehittelee myös pienempiä yhteisiä hetkiä, kuten bingonpeluuta.

Kokoontumispaikkoinamme toimivat yhteiset tv- ja ruokailuhuonetilat.

Kylpyhuone
Sauna

Palvelut

Tarjoamme tehostettua palveluasumista vammaisille henkilöille. Palvelut ovat saatavilla ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Viemme henkilökohtaisen avun palveluita myös lähialueella asuvien vammaisten henkilöiden kotiin.

Talossa toimii ateriapalvelu. Asiakas voi nauttia tilaamansa ateriat yksikön yhteisissä tiloissa. Tarvittaessa toimitamme ateriat kotiin palvelukäyntien yhteydessä.

Katso ruokalista

Vapaat asunnot

Katso Seinäjoen Validia-talon vapaat asunnot.

Asukkaaksi taloon

Ota yhteys oman kuntasi vammaispalveluun tai sosiaalitoimeen, jonka kanssa sovit palveluasumisesta.

Katso tarkemmat ohjeet asukkaaksi hakemiseen.

Asukkaan kustannuksiin kuuluu vuokran lisäksi vesiennakko ja muut normaaliin vuokra-asumiseen liittyvät kustannukset, kuten sähkö ja ateriat.

Rappu

Yhteystiedot

Seinäjoen Validia-talo,
Tervasviita 6 B,
60150 Seinäjoki
etunimi.sukunimi@validia.fi

Talon omavalvontasuunnitelma

 

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ota yhteyttä

020 33 1200

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

 

Täytä yhteydenottolomake